Hello Baby İstanbul'da açılıyor

Hello Baby İstanbul'da açılıyor

Hello Baby, Avrupa’nın en büyük anne çocuk mağazası olarak İstanbul’da açılıyor!

Anne ve çocuk alışverişine dair aklınıza gelen her şeyi içinde barındıran Hello Baby Mağazası, Avrupa’nın en büyük anne çocuk mağazası olarak İstanbul Bostancı E-5 üzerinde açılıyor. 22 Aralık Cumartesi günü saat 12.00’de gerçekleşecek açılışla İstanbul, Avrupa’nın en büyük ve kapsamlı anne çocuk yaşam alanına sahip şehir olacak. 8000 m2lik alanı, oyun alanları, A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlara yanıt veren ürün skalası ve alışveriş rahatlığı sağlayan 3 katlı otoparkıyla Hello Baby, İzmir’den sonra İstanbullu ebeveynlerin de gözdesi olmaya aday.

Dünya markalarının Türk tüketiciyle buluşmasına olanak sağlayan, Türkiye’nin önde gelen anne çocuk ürünlerinin satışını yaygınlaştıracak olan Hello Baby, bebek odası mobilyasından beslenme ürünlerine, oyuncaktan emzirme ürünlerine, bakım ürünlerinden hamile ve lohusa iç giyimine dek binlerce ürün çeşidi sunuyor. 0-10 yaş arası bebek ve çocukların ihtiyaçlarını tek çatı altında buluşturan Hello Baby, hoşça zaman geçirilecek özel tasarım kafeteryası ve tam donanımlı-renkli oyun alanıyla, anne ve babaların çocuklarıyla tüm günlerini geçirebilecekleri, tüm eksiklerini zamandan tasarruf ederek tamamlayabilecekleri benzersiz bir mağaza.

2013 yılında Avrupa yakasında İstanbul’un ikinci mağazasını açacak olan Hello Baby, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Avrupa’nın en büyük anne çocuk mağazası olan Hello Baby İstanbul, Chicco, Maclaren, Maxi Cosi, Craft, Peg Perego, Sunny Baby, Concord, Römer, Mima, Best Kids, Mayoral, Besafe, Bugaboo, Quinny, Fisher Price, Hasbro, Playskool, Playdooh gibi ünlü markaları da içinde barındırıyor.
Markanın kurucuları Hakan ve Alper Taşçı kardeşler,  Hello Baby’yi tasarlarken, anne ve çocuk alışverişinde aranan, beklenen tüm değer ve nitelikleri bir arada sunacak bir konsept yaratmak için uzman pedagogların, marka analistlerinin ve mimarların içinde bulunduğu özel bir ekiple çalıştıklarını belirtiyor.