Hep Yek filmi 5 Şubat'ta vizyona giriyor!

Hep Yek filmi 5 Şubat'ta vizyona giriyor!

Ocak ayında çıkması planlanan ''Hep Yek'' filminin vizyon tarihi değişti.

Fırat Tanış, Gürkan Uygun, Ulaş Inan Torun, Gökhan Yıkılkan, Denise Capezza,  Tuna Orhan Yüksel Arıcı, Alpaslan Özmol, Ferdi Sancar ve  Adem Yılmaz gibi son dönemin en sağlam erkek oyuncu kadrosuna sahip olan Hep Yek filmi 5 Şubat’ta vizyona girmeye hazırlanıyor.

TRT’de bir zahmet programı ile milyonların sevgilisi haline gelen Gökhan Yıkılkan’ın, Ulaş İnan Torun’la oluşturduğu ikilinin HEP YEK filmi ile gişe rekortmeni komedyenlere rakip olacağı konuşuluyor. Gökhan Yıkılkan ve Ulaş İnan Torun’un film boyunca mafyadan kurtulmak için yaptıkları türlü türlü sahtekarlıklar izleyiciyi uzun zamandır gülmediği kadar güldürecek.

GÜRKAN UYGUN ŞAŞIRTACAK

Uzun bir ön hazırlık dönemi sonrası İzmir ve İstanbul’un bir çok mekanın da gerçekleşen çekimler 4 hafta sürdü.  Kurtlar Vadisi'ndeki sert imajı ile tanınan ünlü oyuncu Gürkan Uygun, kız kaçırma operasyonuyla bu kez beyazperde  kahkaha tufanı estirecek.  Zorlu aksiyon sahnelerini başarıyla tamamlayan oyuncular, çekimler sırasında oldukça keyifli vakit geçirdiklerini belirtti.

YAPIMCI: Bilal Kalyoncu

YÖNETMEN: Ali Yorgancıoğlu

SENARYO: Alper Erze , Suat Özkan , Bilal Kalyoncu

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Hayk Kirakosyan

TÜR: Komedi

VİZYON TARİHİ: 5 Şubat

OYUNCULAR

GÖKHAN YIKILKAN – İNAN ULAŞ TORUN – FIRAT TANIŞ – DENİSE CAPEZZA – GÜRKAN UYGUN – TUNA ORHAN – YÜKSEL ARICI – ADEM YILMAZ - FERDİ SANCAR – FÜSUN DEMİREL – FUAT ERGİN – ALPARSLAN ÖZMOL – ECE DUYGU GÖKOĞLU – VOLKAN BAŞARAN – ERGUN TAŞ – GÜZEL ROVSHANONA – MEHMET GÜNEŞ

Filmin Konusu

Cevat (Gürkan Uygun), Türkiye'nin nam salmış Kabadayılarından birinin şehvet düşkünü oğludur; uluslararası şöhrete sahip manken Camilla'yı (Denise Capezza) tutkulu aşkı sonucunda kaçırmaya karar verir. Bu kaçırma operasyonunu Cevat adına bir başka suç makinesi Ziya Baba (Yüksel Arıcı) üstlenmiştir. Ziya Camilla'yı kaçırır ve Camilla'yı bir paket içinde Cevat'a götürme görevini Şahin'e (Fırat Tanış) verir. Ancak Şahin, Cevat'a götürdüğü paketin içinde ne olduğunu bilmemektedir. Şahin paketi İzmir'den, İstanbul'a getirecektir. Şahin yola çıkarken Gürkan (Gökhan Yıkılkan) ve Altan (İnan Ulaş Torun) adında iki bela paratoneri ile yolu kesişmiş, onlar yüzünden Cevat'a götüreceği paketi kaybetmiştir. Bu sebeple Şahin hayatının en zor 48 saatini yaşamak zorunda kalacaktır. Üçlünün Cevat'ın korkusuyla paketi ararken yaşayacağı komik olaylar ve kolpalar mizahın sınırlarını zorlayacak.