‘Herkes O’nu Okuyorun tanıtımı yapıldı

‘Herkes O’nu Okuyorun tanıtımı yapıldı

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’i (SAV), daha iyi anlama ve tanıma temalı ‘Herkes O’nu Okuyor’ programının tanıtımı yapıldı.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’i (SAV), daha iyi anlama ve tanıma temalı ‘Herkes O’nu Okuyor’ programının tanıtımı yapıldı. Program kapsamında yürütülen kampanyada, Peygamberimizle ilgili kitaplar okunacak, dereceye girenler ise en büyük ödül olarak Umre'ye götürülecek.

Peygamber Yolu Derneği tarafından düzenlenen ‘Herkes O’nu Okuyor’ adlı programın tanıtım toplantısı İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı. Programa medya, sanat ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Program kapsamında ortaokul, lise ve yetişkin olmak üzere 3 ayrı kategoride katılımcılar Peygamberimizle ilgili kitaplar okuyacak. 24 Mart’a kadar verilen sürenin sonunda tüm katılımcılar sınava tabi tutulacak. Sınavda dereceye girenlere de çeşitli ödüllerin verileceği belirtildi. En büyük ödül ise dereceye giren bin 400 kişinin Umre'ye gönderilmesi olacak.

'Herkes O’nu Okuyor' kampanyasına katılmak isteyenler, kayıt yaptırarak kendisine uygun olan kitabı ek bir ücret ödemeden alabilecek.
CİHAN