Hopi'liler Altın Ve Pırlanta Alışverişlerinde Paracık Kazanacak

Hopi'liler Altın Ve Pırlanta Alışverişlerinde Paracık Kazanacak

İSTANBUL (AA) - Gülaylar'ı üye marka ağına ekleyerek kuyumculuk sektörüne de giren Hopi, 300 lira ve üzeri altın, pırlanta alışverişlerinde 60 Paracık...

İSTANBUL (AA) - Gülaylar'ı üye marka ağına ekleyerek kuyumculuk sektörüne de giren Hopi, 300 lira ve üzeri altın, pırlanta alışverişlerinde 60 Paracık kazandırıyor.

Hopi'den yapılan açıklamaya göre şirketin 50'den fazla markadan oluşan ağının yeni üyesi Gülaylar oldu.

Buna göre Hopi'liler Gülaylar'dan yaptıkları her 300 lira ve üzeri altın, pırlanta alışverişlerinde 60 Paracık kazanacak. Akıllı telefonuna Hopi indiren herkesin yararlanabildiği kampanya 1 Mayıs'a kadar devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hopi Genel Müdürü Onur Erbay, Hopi'nin son bir ayda üye marka ağına eklediği yeni markalarla üç farklı sektöre girdiğini bildirdi.

Hopi'nin yeme içme, havayolu ulaşımı ve kuyumculuk sektöründeki harcamalarda da Paracık kazandırdığını ve katladığını aktaran Erbay, "Kuyumculuk sektörüne Gülaylar ile girdik. Bu iş birliği çok doğru bir zamana denk geldi." ifadelerini kullandı.

Erbay, baharla birlikte düğün sezonunun başladığını, Hopi'nin bu kez hem evlenme teklif edecekleri hem de düğün davetlilerini mutlu edecek bir kampanyaya imza attığını dile getirdi.

Gülaylar'dan yapılan 300 lira ve üzeri altın ile pırlanta alışverişlerinde Hopi'lilerin 60 Paracık kazanacağını anlatan Erbay, şunları kaydetti:

"Her gün 200 bin kişi Hopi'sine bakıyor ve her gün 40 bin kişi Hopi'siyle alışverişe çıkıyor. Hopi'nin 3 milyondan fazla kullanıcısı var. Hopi'yle yapılan alışverişlerin toplam hacmi 1,5 milyar liraya ulaştı. Hopi'liler bugüne kadar yaptıkları alışverişten 95 milyon lira değerinde '95 milyon Paracık' kazandılar. Bu faydanın yıl sonuna kadar katlanarak artmasını hedefliyoruz."

Gülaylar Genel Müdürü Tolga Eriz'in ise açıklamada şu görüşlerine yer verildi:

"Üç yıl içinde mağaza sayısını 200'e çıkarmayı hedefliyoruz. Gülaylar olarak kuyumculuk sektöründe 90 yıllık birikimimizle en köklü markalardan biriyiz. Müşterilerimizi, modern çizgilerden oluşan yeni tasarımlar ile buluşturabilmek ve en doğru ürünü seçmelerini sağlamak için her gün kendimizi yenilemeye çalışıyoruz. Hopi'yle iş birliğimiz de bu çabamızın bir ürünü. Altın ve pırlanta alışverişlerinde Paracık kazandıran ilk şirket olmaktan gurur duyuyoruz."

Kampanyalarla ilgili detaylı bilgiye Hopi'den veya www.hopi.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Etiketler Hopi perakende