Hüda-par Çermikte Teşkilatlandı

Hüda-par Çermikte Teşkilatlandı

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarına devam eden Hür Dava Partisi’nin (HÜDA-PAR) Diyarbakır'ın Çermik ilçe teşkilatı Kaymakamlığa verilen dilekçeyle resmen kuruldu.

- Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarına devam eden Hür Dava Partisi’nin (HÜDA-PAR) Diyarbakır'ın Çermik ilçe teşkilatı Kaymakamlığa verilen dilekçeyle resmen kuruldu.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan HÜDA-PAR Çermik İlçe Başkanı Seyfettin Yiğit, partilerinin Diyarbakır İl Başkanlığı'ndan aldıkları yetki belgesi ile Çermik Kaymakamlığı'na başvurduklarını ve alındı belgesiyle teşkilatlarını resmen kurduklarını söyledi. Çermik HÜDA-PAR İlçe Başkanı Seyfettin Yiğit, "Geçmişten başlattığımız İslami ve insani faaliyetleri bundan sonra böyle 'Bismillah' deyip HÜDA-PAR çatısı altında siyasi mecrada devam ettireceğiz. Meselelere İslami çözüm sunarak, hakkaniyet, adalet ve eşitlik ilkeleri çerçevesinde çalışmalar yapacağız. Türkiye siyasetinde önemli bir boşluğu doldurup, ilçemize, bölgemize, halkımıza ve İslam ümmetine faydalı olacağımıza inanıyoruz'' dedi.

Sorunlara İslam hukuku ve kardeşliği dairesinde çözüm sunacaklarını ifade eden Yiğit, "Rabbimizden dileğimiz, bizleri mahcup etmemesi ve yardımını üzerimizden esirgememesidir. HÜDA-PAR'ın ilçemize, Türkiye halkına ve İslam ümmetine hayırlar getirmesini diliyorum'' ifadelerini kullandı.