Huzurevi Sakinlerinden Müftülük Ziyareti

Huzurevi Sakinlerinden Müftülük Ziyareti

Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer Doğan ve Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon...

Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer Doğan ve Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdiresi Asiye Özdemir, Huzurevi sakinleriyle birlikte İl Müftüsü Yavuz Karabayır'ı ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Karabayır "Huzurevinden büyüklerimiz bizi ziyarete gelmişler. Bizi duygulandırdınız, hoş sefa geldiniz. Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle kalkıp bize gelerek bizleri ziyaret etmeniz, bizi son derece duygulandırdı. Biz de biliyoruz ki, bu ziyaret te sizlerin Peygamber Efendimize olan ilgi ve sevginizin bir tezahürüdür. Bu getirdiğiniz çiçekleri bize değil de sanki Efendimize sunmuşsunuz gibi kabul ediyoruz. Allah size sıhhat ve afiyet versin, sıkıntılarınızı gidersin. Tabii ki böyle güzel vesileler, bizi birbirimize daha ziyade yaklaştırıyor, bağlıyor. Söz konusu Peygamber Sevgisi olunca, onun sevgi ve kardeşlik adına bize sunduğu söylem, bize anlattığı hayat etrafında kenetlenmek daha bir başka anlam ifade ediyor. Bize de bu anlamlı ziyareti gerçekleştiren Sayın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Muhammer Doğan Bey'e, yine Huzurevi Müdiremiz Asiye Özdemir hanımefendiye teşekkürü bir borç biliyor, en kısa zamanda iade-i ziyarette bulunacağımızı ifade ederek saygılarımı sunuyorum" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer Doğan ise; "Ben de öncelikle içerisinde bulunduğumuz bu mübarek günlerde, bu güzel haftada bizleri ev sahibi olarak kabul ettiklerinden dolayı sayın müftümüze çok teşekkür ediyorum. Bizler Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve bağlı birim olan Huzurevi sakinleri olarak her daim sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyor, onur duyuyor ve bizim yanımızda olduğunuzu hissediyoruz. Farklı zamanlarda, değişik vesilelerle kurumlarımıza ziyaretler yaparak yaptığınız programlar dolayısıyla da teşekkür ediyoruz. Bizler de bu Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle olsun, Efendimizin sunduğu mesajları anlama ve yaşamada azami gayret göstermeye çalışıyoruz. Bu vesile ile de haftamızın şehrimize, tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum" diyerek sözlerini tamamladı.