İç çamaşırı renginiz sizi ele veriyor!

İç çamaşırı renginiz sizi ele veriyor!

Giydiğiniz iç çamaşırından karakter analizi yapabileceğinizi biliyor muydunuz?

Hangi renk iç çamaşırını tercih ettiğiniz karakterinize ve yatak odanıza dair bazı sırları açığa çıkarıyor.

Siyah

İç çamaşırında ağırlıklı olarak siyah renk kullanan kadınların ne istediğini bilen, kendine güvenen kadınlar olduğu biliniyor. Siyah renk her kullanım alanında olduğu gibi iç çamaşırında da sertliği ve net duruşu ifade ediyor.

Beyaz

Çamaşır rengi tercihini beyazdan yana kullanan kadınlar daha anlayışlı bir karaktere sahip. Beyaz renkte çamaşırları tercih eden kadınların önetici yönünün baskın olmadığı ve öğrenmeye, yeni şeyler denemeye açık olduğu biliniyor.

Ten rengi

Ten rengi çamaşır giyen kadınların görünümüne özen gösteren kadınlardır. Görünüme gösterdiği özenin yanı sıra tercih hakkını ten renginden yana kullanan kadınlar rahat ve gerçekçi bir karaktere de sahiptirler.

Kırmızı

Aşkın rengi olan kırmızı rengini tercih eden kadının karakteri de yaptığı işler de aşk doludur. Cesur, tutkulu ve arzularının peşinden giden kadınlar tercih hakkını kırmızıdan yana kullanırlar.

Pembe

Romantizmi çağrıştıran pembe tonları tabii ki romantik kadınların tercihi. Toz pembelerden fuşyalara... Çamaşırını pembe renkten yana kullanan kadınlar nazik, şefkat doludur, romantik akşamların kahramanlarıdır.

Renkli

Enerji dolu, keyifli ve girdiği her ortamda insanların yüzünü güldürmeyi başaran kadınlar rengarenk çamaşırlar kullanır. Çamaşırları onların ruhunu yansıtır. Karışık renkli çamaşır giyen kadınlar her zaman etrafındaki kişilere göre daha heyecanlıdır.

HT Hayat