İçişleri Bakanı Soylu'dan trafik cezası açıklaması

İçişleri Bakanı Soylu'dan trafik cezası açıklaması
Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, trafik cezalarından gelen paralar hakkında açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Soylu: "Trafik cezalarından gelen paralar Maliye'ye gitmiyor. Birtakım tezviratlar yapıyorlar... Bu trafik cezalarından gelen paralar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sosyal bütçesine gidiyor ve oradan da fakir fukaraya dağılıyor."

İçişleri Süleyman Soylu, terör örgütü PKK'ya yönelik mücadele hakkında konuştu. Soylu, "Sona yaklaştık. Şehirden tamamen sildiğimiz PKK'yı kırsalda da mağaraların içine tıktık" dedi.

Soylu, Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen "Elmadağ Şehit Mustafa Büyükpoyraz Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü 22. Dönem POMEM Mezuniyet Töreni'ne katıldı.

İçişleri Bakanı Soylu, "Trafik cezalarından gelen paralar Maliye'ye gitmiyor. Birtakım tezviratlar yapıyorlar... Bu trafik cezalarından gelen paralar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sosyal bütçesine gidiyor ve oradan da fakir fukaraya dağılıyor" ifadelerini kullandı.

FETÖ ile mücadele konusunda konuşan Soylu, "FETÖ'nün neredeyse bütün yapılarını ve sistemlerini çökerttik" ifadelerini kullandı. 

AA