İETT otobüsünde dehşet: ''Hepinizi doğrayacağım!''

İETT otobüsünde dehşet: ''Hepinizi doğrayacağım!''
Güncelleme:

Eyüpsultan'da bir İETT otobüsünde başlayan, "yüksek sesle müzik dinleme" tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü. İki kardeşin bıçaklandığı kavgada bıçaklayan kişi de darp edilerek yaralandı.

İETT otobüsünde kardeşleri Mahmut T. ve Mehmet T.'la yolculuk yapan Şerife T., ön koltukta oturan ve yüksek sesle müzik dinleyen Kamil O.'u uyardı. İddiaya göre Kamil O. bu sırada elinde bulunan bıçakla Şerife T.'ın üzerine yürüdü. Kardeşleri de araya girince tartışma otobüs dışına sıçradı.

 Feshane Caddesi üzerinde ilerlerken otobüs içerisinde tartışmaya otobüs şoförü de katıldı. Durağa yaklaştığında otobüsü durduran şoför, Kamil O.'u aşağı indirmeye çalıştı. Bu sırada iddiaya göre Kamil O. otobüs şoförüne de, "Hepinizi doğrayacağım" diyerek tehditler savurdu.

İKİ KARDEŞ KOLTUK ALTINDAN BIÇAKLANDI

Otobüsten inen 2 kardeş ile Kamil O.'un tartışması dışarda kavgaya dönüştü. Bu sırada olay yerinde bulunan sivil polis de kavgaya müdahale ederek bıçağı Kamil O.'un elinden aldı. Koltuk altlarından yaralanan iki kardeş ile darp sonucu yaralanan Kamil O. hastaneye kaldırıldı. 3 kardeş şikayetçi olurken, Kamil O. ise ifadesi alındıktan sonra savcı talimatıyla serbest bırakıldı.

"KAVGAYI BİZ AYIRDIK, SİVİL POLİS GELDİ ADAMIN ELİNDEN BIÇAĞI ALDI"

Bir görgü tanığı, "Kavga otobüste başlamış, yaşlı olan müzik dinliyormuş gençler de sesi biraz kısar mısın? demiş. O da 'ben de sizden rahatsız oluyorum, siz sessiz olun' demiş ve gençlere küfretmeye başlamış. Sonra da bıçağı çıkarıp ikisini de bıçaklamış. Sonra bıçaklayan adamı yakalayıp, dövdüler. O da darptan yaralandı. Kavgayı biz ayırdık, sivil polis geldi adamın elinden bıçağı aldı" diye konuştu.