İflas ettikleri gün üye aldılar

İflas ettikleri gün üye aldılar

Tüm şubelerini kapatan Jatomi Fitness için yeni bir olay ortaya çıktı.

Bir gecede tüm şubelerini kapatarak iflaslarını açıklayan Jatomi Fitness'in iflas açıkladıkları gün üyelik yaptıkları ortaya çıktı!

Ele geçen bu üyelik alındığına dair bu fişin ardından Jatomi'nin başka mağdurları da ortaya çıktı...

Jatomi'nin binlerce mağdurundan biri olan milliyet yazarı İlker Sezer de yaşadığı başka bir mağduriyeti bu sözlerle anlattı

Bir hafta önce, uzun süre sonra (iki yıl) düzenli spor yapmak için ilk kez motive olduğumda, Jatomi’ye kayıt olmaya karar verdim. Bir ağaç gölgesinin bile kalmadığı Şişli’de evlerimize yakın bir yer olsun diye dört arkadaş karar verip Jatomi’yi ziyarete gittik. Ortaokul ve lise yıllarınıbasketbol sahalarında geçirdiğimden, Jatomi’deki üç metre uzunluğunda, daracık basketbol sahası ve fileleri sökülmüş, burnu havada pota beni hemen kendisine çekti. Bu potaya sadece birkaç atış yapabileceğimi tabii ki o anda bilmiyordum. Bizi kayıt etmek isteyen müşteri danışmanı, bugün yeni bir kampanyanın başladığını ve 5 kişi olmamız durumunda yüzde 15 indirim alacağımızı söyledi. Müşteri danışmanının bizi salona kaydetmek için isteksiz gibi durmasını, Jatomi çalışanlarının iki aydır maaş almadıkları söylentileriyle bağdaştırıyorum şimdi. Kayıt olduktan sonra, vücut ölçümü alan spor eğitmeni, ‘bu aleti zaten biliyorsunuz’, ‘bu hareketin nereleri çalıştırdığını zaten anlarsınız’ gibi aceleci ve ilgisiz tavırlarla bana iki dakika içinde bütün spor salonunu gezdirdi.

Yeni bir yaşama adım

Salı günü, 2.5 saat boyunca, bunun Jatomi’deki son dakikalar olduğunu bilmeden, keyfini çıkararak spor yaptım. İzmir’de basketbol oynadığım dönemde Sabah 9’daki antremanlara hep geç kalan çıkıntı oyuncu olarak, Jatomi’ye beraber gittiğim arkadaşlarıma ‘Bundan sonra haftada dört gün sabah 6:30’da kalkıp spor yapmaya geliyoruz’ dediğime kendim bile inanamadım. Yeni bir yaşam düzenine adım atmış gibi hissediyordum.

Çarşamba sabahı, vücudumdaki ağrılarla uyandığımda, ‘Jatomi iflas etmiş’ yönünde okuduğum haberlerde ‘dış mihraklar’ izi aradım. Hayır, sektörde Jatomi’nin başarısını kıskanan rakipler, Jatomi’nin başarısını, saunasını, basketbol sahasını kıskanarak bir komplo hareketi başlatmış olmalıydı. Artık ben de 40 bin kişilik Jatomi mağduru ordusunun bir neferiyim. Dört arkadaş, ilk ay için ödedimiz parayı kaptırdığımıza değil, İstanbul’daki güvensizlik ve belirsizliğe yanıyoruz.