İki arkadaş, aynı kadından olan kayıp çocuklarını arıyor

İki arkadaş, aynı kadından olan kayıp çocuklarını arıyor
Güncelleme:

Osmaniye'de iki kişi, birkaç yıl arayla Emine isimli kadınla birlikte oldu. Her iki adamdan da hamile kalan kadın, çocukların evlatlık verildiğini ve öldüğünü söyleyip kayıplara karıştı. Çocukların para karşılığı satıldığını öğrenen iki baba, her yerde onları arıyor.

35 yaşındaki Turgay T., 2005 yılında askerdeyken telefon ile konuştukları ve o zamanki soyadıyla Emine S., şimdiki soyadı ile Emine Ç. (35) adlı kişi ile arkadaşlık kurdu. Askerliği biten Turgay T., Adana'nın Kozan ilçesine gelerek ev tuttu. Aslen Karabüklü olan ve Karabük'te yaşayan Emine Ç., bir süre sonra askerdeyken tanıştığı Turgay T.'nin yanına gelerek resmi nikahsız şekilde beraber yaşamaya başladılar.

"ÇOCUĞU EVLATLIK VERDİM, BENİ DE ONU DA UNUT"
Aradan geçen 1 yıl sonunda Emine Ç. hamile kaldı. Hamileliğin 6'ncı ayında Karabük'e "Ailemin yanına gidiyorum" diyen Emine Ç.'den bir daha haber alınamadı. 3 ay sonra Karabük Doğumevi'nde bir kız çocuğu dünyaya getiren Emine Ç., Turgay T.'ye "Gel çocuğunu al" dedi. İddiaya göre; resmi nikahsız eşi Emine Ç., Karabük'e çocuğunu almaya giden Turgay T.'ye, "Ben çocuğu evlatlık verdim, beni de unut çocuğu da unut" dedi. Çaresizce Karabük'ten geri dönen Turgay T., şu anda 13 yaşında olan ve hiç yüzünü görmediği çocuğunu arıyor.

İŞ ARKADAŞINA EVLENME TEKLİF ETTİ
Emine Ç.'nin çocuğa ne yaptığının akıbeti bilinmezken, 2013 yılında Emine Ç., iddiaya göre, Turgay T. ile tarla işinde beraber çalıştığı iş arkadaşı Halil K.'yi (54) telefon ile arayarak Turgay'dan 5-6 yıldır ayrı olduğunu ve kendisi ile evlenmek istediğini söyledi. Halil K., Emine Ç.'nin bu teklifini kabul etti. Yine aynı şekilde 2013 yılında Kozan ilçesi Kayhan köyüne gelen Emine Ç. bu kez de dini nikahlı eski eşinin iş arkadaşı Halil K. ile dini nikahlı şekilde yaşamaya başladı. Yaklaşık 1 yıl birlikte yaşayan Emine Ç. yine hamile kaldı. Aynı şekilde hamileliğinin 5'inci ayında Halil K.'nin evde olmadığı bir günde evden kaçan Emine Ç. Adapazarı Doğum Hastanesi'nde bir erkek çocuğu dünyaya getirdi.

"ÇOCUĞUN ÖLDÜ"
Çocuk doğduktan kısa bir süre sonra Halil K.'yi arayan Emine Ç., "Bir erkek çocuğu doğurdum gel çocuğunu al" dedi. Halil K. Adapazarı'na doğru yola çıkarken Emine Ç. tekrar telefon ile aradığı Halil K.'ye "Gelme çocuğun öldü, beni de unut çocuğu da unut" dedi.

İKİSİ DE ÇOCUKLARINI ARIYOR
Kendi çapında araştırmalar yapan Halil K., doğan çocuğun ölmediğini, iddiaya göre Emine Ç.'nin Bayram Y. isimli kişi ile çocuğu Murat isimli birine para karşılığı evlatlık verdiğini öğrendi. Turgay T. yüzünü hiç görmediği çocuğunu ararken iş arkadaşı olan Halil K.'nin de Emine Ç. ile birlikte yaşadığını ardından çocuğu olduğunu Halil K.'nin da yüzünü hiç görmediği çocuğunu aradığını öğrendi.

"ÇOCUĞUMU 15 BİN LİRAYA SATMIŞ"
İki arkadaş kader birlikteliği yaptı ve Turgay T. 13 yaşındaki kız çocuğunu Halil K. ise 7 yaşındaki erkek çocuğunu aradı. Emine Ç.'nin büyük bir şebekenin parçası olduğunu söyleyen Halil K., "Arada 10'un üzerinde adam var. Belki de daha fazladır. Bu şekilde çocuk doğuruyor. Para karşılığı satıyor. Örneğin benim çocuğumu 15 bin liraya satmış. Ben çocuğumu istiyorum" şeklinde konuştu.

13 YILDIR ARIYOR
Turgay T. ise 13 yıldır yüzünü hiç görmediği çocuğunu aradığını belirterek, "Benim çocuğumu da para karşılığı başka bir aileye sattığını Emine bana söyledi. 13 yıldır arıyorum. Geçtiğimiz yıl Emine Ç.'nın telefonuna bir şekilde ulaştım. Benden sonra bir başkasıyla dini nikahlı yaşamış. Daha sonra gelip benim iş arkadaşım Halil K. ile yaşamış. Halil K.'den sonra iki adam daha var. Şu anda ise soyadı Ç. olan başka bir adamla evli. Emine bana geçen yıl çocuğumu bulmamda yardımcı olacağını söyledi. Ancak şu anda telefonlarımı engelledi. Ben dünya gözüyle çocuğumu görmek ve ona sahip çıkmak istiyorum" şeklinde konuştu.