İki belediyeye operasyon

İki belediyeye operasyon

Bitlis ve Kızıltepe belediyelerine operasyon başlatıldı.

DBP'li belediyelere operasyon başlatıldı. Bitlis ve Kızıltepe belediyelerinde arama başlatıldı.  Güvenlik güçleri Belediye Başkanı Hüseyin Olan'ı gözaltına aldı.

BAŞKANIN EVİ DE ARANACAK 

Bitlis Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu sabah erken saatlerde Bitlis Belediyesi'nde arama başlattı.Sabah erken saatlerde belediye binasına gelen polis ekipleri çevrede önlem aldıktan sonra binaya girerek aramaya başladı. 

BAŞKAN GÖZALTINA ALINDI

Bitlis'te düzenlenen terör operasyonunda DBP'li Belediye  Başkanı Hüseyin Olan ile Belediye Meclis Üyesi Nevin Daşdemir Dağkıran gözaltına  alındı. Operasyon kapsamında Belediye Başkanı Hüseyin Olan'ın evinde de arama yapılıyor.

KIZILTEPE BELEDİYESİ'NDE ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ EŞLİĞİNDE ARAMA 

Mardin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından sabahın erken saatlerinde Kızıltepe İlçe Belediyesi'ne operasyon düzenlendi. Kızıltepe ilçe merkezinde gelen özel harekat polisleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Daha sonra olay yerine gelen çok sayıda Terörle Mücadele ekipleri belediye binasına girdi. Kızıltepe belediyesinde aramalar sürüyor. 

Daha önce kanun hükmünde kararname ile Mardin Büyükşehir, Artuklu, Dargeçit, Nusaybin, Derik ve Mazıdağı belediyelerine kayyum atanmıştı.

DHA