İl Özel İdaresi Ve Sağlık Müdürlüğü Bünyesine Yeni Araçlar Alındı

İl Özel İdaresi Ve Sağlık Müdürlüğü Bünyesine Yeni Araçlar Alındı

İl Özel İdaresi ve İl Sağlık Müdürlüğü bünyesine yeni alınan araçların hizmete başlaması münasebetiyle tören düzenlendi.

İl Özel İdaresi ve İl Sağlık Müdürlüğü bünyesine yeni alınan araçların hizmete başlaması münasebetiyle tören düzenlendi.

Valilik önünde düzenlenen törene Vali Necati Şentürk'ün yanı sıra Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Garnizon Komutanı J. Alb. Murat Bulut, İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, İl Sağlık Müdürü Selçuk Büyüker, Halk Sağlığı İl Müdürü Bekir Demirbaş, İl Genel Meclis Üyeleri, daire müdürleri, İl Özel İdaresi personeli, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Vali Necati Şentürk, törende yaptığı konuşmada, İl Özel İdare ve İl Sağlık Müdürlüğünün mevcut araç filosuna toplam 19 yeni aracın daha eklendiğini söyledi.

Kurumlara alınan yeni araçlarla vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulacağını ifade eden Vali Necati Şentürk, "Alet işler, el övünür; balta keser, kol övünür, sözü Anadolu'da yıllardır söylenir. Yani hizmetin sürekli, hızlı, kaliteli, nitelikli ve vasıflı olması için alet ve makinelere ihtiyaç vardır. İlimizde uzun yıllar çalışan makinelerimizin ömrü dolmuştu ve yenilenmesi gerekiyordu. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız geçtiğimiz sene Haziran ayında bize 7 milyon TL gönderdi. O paranın bir kısmıyla 19 araç alarak makine parkımızı yeniledik. Bu araçların yanı sıra çok kaliteli bir asfalt plenti aldık. Bir de finişer temin edersek bundan sonra asfaltlarımız artık sıcak karışımlı asfalt olacak. Ayrıca, yeni aldığımız 5 tane ambulans sağlık sektörümüze hayırlı olsun. İlimizin bütün dinamikleri ile birlikte hareket ederek Kırşehir için çalışıyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Devlet milletin hizmeti için vardır. Araçların alınmasında başta Milletvekillerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Milletvekili Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya ise yaptığı konuşmada, "Kurumlarımızın hizmetine başlayan ambulanslar insan sağlığına hizmet ederken diğer iş makinelerimiz de köylerimize, beldelerimize hizmet ederek yol, altyapı ve park yapımlarında çalışacaklar. Amacımız vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmetler sunmaktır. Şehirlerimizde ne varsa köylerimize de onları getirene kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kırşehir'imize en güzel şekilde hizmet edecek araç lojistiğini kuruyoruz. İl Özel İdaresi, hem kırsalda hem merkezde hizmet yaparken iyi bir lojistğie ihtiyaç duymaktadır. Elimizde ne kadar çok araç olursa, o kadar çok hizmet etme imkanımız olur" Dediler.

Tören, İl Müftüsü Mehmet Şahin'in yaptığı duanın ardından yeni alınan araçların konvoy halinde Valilik önünden geçmesi ile sona erdi.