İlaç firması askere mektup yolladı: Emredin yeter

İlaç firması askere mektup yolladı: Emredin yeter

Nusaybin'de terörle mücadele eden güvenlik güçlerine, bir ilaç firması tarafından 40 bin liralık sağlık malzemesi gönderildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir taburdaki bölük komutanı İstanbul'daki firmalardan birinden kanama durdurucu bez istedi. Komutanın bu isteği karşısında duyarsız kalmayan firma, yaklaşık 40 bin lira değerindeki malzemeyi karşılıksız gönderdi. Firma sahibi, gönderdiği malzemenin içine de duygularını kaleme aldığı bir mektup koydu. Zarfın üzerinde 'Herkes arkasını dönse de bu millet evlatlarını asla unutmaz' yazan mektubu açan güvenlik kuvvetleri firma sahibi tarafından kaleme alınan satırları okurken duygulandı. Güvenlik kuvvetlerini duygulandıran mektupta şu ifadeler yer aldı:

"RİCAYLA DEĞİL EMİRLE İSTEYİN"

"Kahraman komutanlarım, yiğit Mehmetçikler, canınız pahasına topraklarımızdan terör örgütünün kökünü kazımak için verdiğiniz mücadele takdire şayandır. Bizlerin yapabileceği ise sizin kutsal mücadeleniz yanında okyanusta damla misalidir. Yüzde yüz yerli olan fabrika, Mehmetçiğin, polisimizin kısacası milletimizindir. Bu sebeple ihtiyaç duyulduğunda miktarın önemi olmadan, ricayla değil, emirle istemenizi rica ediyorum. Bilmenizi isterim ki, bedenen olmasak da, kalben hep yanınızdayız. Rabbim kahraman yiğitlerimizi korusun. Allah'a emanet olun"

a_3952_1.jpg