İmam, 3 kız çocuğunu katledip, teslim oldu

İmam, 3 kız çocuğunu katledip, teslim oldu
Güncelleme:

Trabzon'da cami imamı Emre G., 4, 7 ve 11 yaşlarındaki kız çocuklarını tabanca ile ateş ederek öldürdü.

Trabzon'un Of ilçesinde cami imamı Emre G. (36), 4, 7 ve 11 yaşlarındaki kız çocuklarını tabanca ile ateş ederek öldürdü. Kendini ihbar eden imam, gözaltına alındı.

Olay, ilçenin Uluağaç köyünde saat 16.00 sıralarında yaşandı. Köyde cami imamı Emre G., 112 Acil Çağrı Merkezi’ni telefonla arayarak çocuklarını öldürdüğü ihbarında bulundu.

İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve gelen ekipler, 4, 7 ve 11 yaşlarındaki kız çocuklarının hayatını kaybettiği belirledi. Emre G. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KORKUNÇ AYRINTILAR

Trabzon'un Of ilçesinde, imamın 3 çocuğunu öldürmesiyle ilgili korkunç detaylar ortaya çıktı. Eşini darbetmesi sonucu uzaklaştırma alan baba, eşinden 3 kızını teslim alarak evinden 1 kilometre uzakta dere kenarındaki ıssız bir yere götürdü. Daha sonra çocuklarının kafasına birer el ateş ederek öldüren baba, jandarmaya teslim oldu.
İmam Emre G. (36), 12 yıllık eşiyle bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı. İddiaya göre, eşi S. G. 4 aydır eşinin kendisini darbetmesi nedeniyle çocuklarını alarak evi terk ederken, bunu içine sindiremeyen Emre G. kendisine 2 ay önce şiddet uyguladı.

UZAKLAŞTIRMA CEZASI ALMIŞ

Eşinin şikayetçi olması nedeniyle mahkeme tarafından 1 ay uzaklaştırma cezası alan Emre G., ayrı yaşadığı eşinden 3 kızını bugün Of ilçe merkezinde teslim alarak ilçenin Uluağaç Mahallesi'ndeki evine getirdi.

 DERE KENARINA GÖTÜRÜP KAFALARINA BİRER KURŞUN SIKARAK ÖLDÜRDÜ

Emre G., daha sonra kızları Y. G. (11), H. G. (8) ve E. G.'ı (5) bir süre sonra evinden 1 kilometre uzakta dere kenarındaki ıssız bir yere götürerek silahla kafalarına birer kurşun sıkarak öldürdü. Emre G. olay sonrası jandarma ekiplerine teslim olurken, 3 kızın cansız bedenleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.