İmam Hatiplilere Başbakan’dan ödül

İmam Hatiplilere Başbakan’dan ödül

Kara kalem ve fotoğraf yarışma finalisti olan öğrenciler ödülünü Başbakan'dan aldı.

Geçtiğimiz hafta Sinan Erdem Spor Salonunda gerçekleşen Kutlu Doğum Haftası programında 25 bin kişi“ Kardeşlik “ teması ile buluştu. Açılış senfonisi ile başlayan programda, Sinevizyon Gösterisi ve Kardeşlik Senfonisi’nin yanı sıra kum sanatı ile de bir gösteri düzenlendi.

PLATO Meslek Yüksekokulu ve ÖNDER İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği işbirliği ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen“Karakalem ve Fotoğraf Yarışması”sonuçları ise bu programda açıklandı. Ödül töreni Kutlu Doğum programında gerçekleşen yarışmanın ödüllerini öğrencilere Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN takdim etti.

Yarışmada finalistlere Plato Meslek Yüksekokulu tarafından 6 kişiye % 100 - % 75 ve % 50 burs yanında toplam 7.000 TL’lik ödül dağıtıldı.

Karakalem Yarışması Kazananları

·Kübra KAHVECİ

·Zeynep Dilara YEŞİLOVA

·Tuğba Banu OKTAY

Fotoğraf Yarışması Kazananları

·NagehanYILMAZ

·Osman DURSUN

·Beyza OKUL

25 bin öğrencinin katıldığı programa ayrıca Başbakan Yardımcısı Emrullah İŞLER, Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI, Ulaştırma Eski Bakanı, İzmir Milletvekili Binali YILDIRIM, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ, İstanbul Valisi Hüseyin Avni MUTLU, Plato Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Tolga YAZICI katılım sağladı.