IŞİD korkusu sakal kestiriyor !

IŞİD korkusu sakal kestiriyor !

Vatandaş, IŞİD terör örgütü militanlarına benzememek için berberlere akın ediyor.

Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Bartu, IŞİD terör örgütü üyelerinin uzun sakalla özdeşleşmesinin sakal modasına darbe vurduğunu söyledi.

Pek çok kişinin son günlerde berberlere koştuğunu belirten Bartu, vatandaşların vahşetle adlarını duyuran IŞİD üyelerine benzememek için sakallarını kestirdiğini kaydetti.

Uzur sakalı seven erkeklerin IŞİD korkusu, erkek kuaförlerini sevindirdi. Modaya uyup sakallarını uzatan erkekler, IŞİD üyelerine benzememek ve tepki almamak için sakallarını kestirmeye başladı.

Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Bartu, erkek kuaförlerinin işlerinin açıldığını söyledi. Müşterilerin sakallarını kestirmek için kuaförlere akın ettiklerini kaydeden Bartu, "Erkeklerde sakal çok moda olmuştu. Herkes sakallarını uzatıyordu. Bu da erkek kuaförlerinin işlerini azaltmıştı. Ancak IŞİD terör örgütü üyelerini gören vatandaşlar, bu vahşeti yaşatan insanlara benzemek istemedi. Manisa'da da yakalanan 19 IŞİD üyesinin uzun sakallı olması sonucu tepki çekmemek isteyen vatandaşlar sakallarını sevmelerine rağmen kestirmeye başladı. Yani IŞİD, sakal modasını vurdu. Ama bizim işlerimizi açtı" dedi.

"IŞİD ÜYELERİNE BENZEMEK İSTEMEDİM"

Sakalına veda eden vatandaşlardan İrfan Topçu, "IŞİD üyelerini haberlerde her yerde gördüm. Sakallarımı uzatmıştım. Ama şimdi kestiriyorum. IŞİD üyelerine benzemek istemiyorum" diye konuştu.