İstanbul trafiğini kilitleyen kaza! Trafik durdu!

İstanbul trafiğini kilitleyen kaza! Trafik durdu!
Güncelleme:

Üsküdar’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bariyerlere çarparak kaza yaptı. Araçta bulunanlar kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kaza nedeniyle Kadıköy istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.

Kaza, saat 07.20 sıralarında Üsküdar Altunizade sapağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönünden Ankara istikametine doğru seyir halinde olan lüks otomobil, hızını alamayınca Altunizade sapağında bariyerlere adeta ok gibi saplandı. Araçtakilerin yardımına koşan çevredeki vatandaşlar kullanılamaz hale gelen lüks otomobilden, yaralı olarak iki kişiyi çıkardı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, vatandaşların otomobilden çıkardığı yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Kaza nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yoğun trafik oluştu. Yaralılar tedbir amacıyla ambulanslarla hastaneye kaldırılırken 2 yaralının da durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

trafik kazası

Kaza sonrası lüks otomobil kullanılamaz hale geldi.

İstanbul'da haftanın ilk iş gününde trafik yüzde 60'ı buldu

İstanbul’da haftanın ilk iş gününde araçlarıyla işe gitmek isteyen sürücüler D-100 karayolu üzerinde yoğunluk oluşturdu. İBB trafik verilerine göre yüzde 60 olarak ölçümlenen trafik yoğunluğu havadan görüntülendi.

istanbul trafik yoğunluğu

İstanbul'da uzun süredir etkili olan soğuk havalar yerini güneşe bıraktı. Haftanın ilk iş gününde araçlarıyla işe gitmek isteyen sürücü ve öğrenci servisleri sabah saatlerinden itibaren D-100 karayolu üzerinde yoğunluk oluşturdu. Karayoluna bağlanan ara arterlerde de uzun araç kuyrukları oluştu. İBB trafik verilerine göre ise trafik yoğunluğu saat 09.00 itibariyle yüzde 60 olarak ölçümlendi.