İstanbul'da plazada korkunç ölüm !

İstanbul'da plazada korkunç ölüm !

Şişli'de bir sigorta şirketinde çalışan Murat Yapıcı, 10 katlı plazanın terasından düşerek hayatını kaybetti.

Şişli'de bir sigorta şirketinin genel merkezinde çalışan Murat Yapıcı (41), 10 katlı plazanın teras katından bilinmeyen bir sebeple giriş kata düşerek hayatını kaybetti. Yapıcı'nın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Şirket konuyla ilgili ilerleyen saatlerde açıklama yapacağını bildirdi.

Olay 09.30 sıralarında Büyükdere Caddesi 110 numarada bulunan bir sigorta şirketinin 10 katlı genel merkez binasında meydana geldi. İddiaya göre şirketin teknik ve hasar hukuk müşavirliğinde uzman olarak görev yapan Murat Yapıcı, plazanın terasından bilinmeyen bir sebeple binanın girişine düştü. Şahsın düştüğünü gören güvenlik görevlileri, olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağırdı. Sağlık ekipleri, Yapıcı'ya olay yerinde kalp masajı yaptı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, olay yerine şerit çekerek girişleri kapattı. Olay yeri inceleme polisleri, delil topladı. Murat Yapıcı'nın cenazesi, olay yerinde cumhuriyet savcısı ve polisler tarafından yapılan incelemelerin ardından cenaze aracıyla otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İstanbul'da plazada korkunç ölüm !

SİGORTA ŞİRKETİNDEN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Sigorta şirketinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Şirketimizde Teknik ve Hasar Hukuk Müşavirliği'nde uzman olarak görev yapan Murat Yapıcı, sabah saatlerinde hayatını kaybetmiştir. 41 yaşında olan yapıcı, evli ve bir çocuk sahibiydi. Olayla ilgili adli soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

 

İstanbul'da plazada korkunç ölüm !

[PAGE]

İstanbul'da plazada korkunç ölüm !

[PAGE]

İstanbul'da plazada korkunç ölüm !