İstanbul'da trafiği rahatlatacak proje başlıyor !

İstanbul'da trafiği rahatlatacak proje başlıyor !

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Bahçelievler/Şirinevler Minibüs Terminali ve Zeminaltı Otopark Projesi hayata geçiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Bahçelievler/Şirinevler Minibüs Terminali ve Zeminaltı Otopark Projesi hayata geçiyor. 404 araç kapasiteli zeminaltı otoparkının, zemin üstünde 65 minibüs kapasiteli bir minibüs terminalinin yer alacağı projenin çalışmaları nedeniyle E-5 Havaalanı istikametinden Şirinevler girişi 21 Kasım 2015 Cumartesi günü saat 23.00'da ulaşıma kapatılacak olup, araçlar E-5 Bahçelievler yanyol girişten yönlendirilecek.

Bahçelievler/Şirinevler Minibüs Terminali ve Zeminaltı Otopark Projesi hayata geçiyor. 404 araç kapasiteli zeminaltı otoparkının, zemin üstünde 65 minibüs kapasiteli bir minibüs terminali yer alacak. Çalışma sebebiyle E-5 Havaalanı istikametinden Şirinevler girişi 21 Kasım 2015 Cumartesi günü saat 23.00'da ulaşıma kapatılacak olup, araçlar E-5 Bahçelievler yanyol girişten yönlendirilecektir. Çalışmanın yaklaşık 1 yıl içinde tamamlanması planlanıyor

İstanbul'da trafiği rahatlatacak proje başlıyor !

Bahçelievler/Şirinevler Minibüs Terminali'nin bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan proje, O-1 Karayolu üzerinde Ataköy Kavşağı'nın hemen başlangıcında konumlandırıldı. Bölgenin önemli odak noktalarından olan Bahçelievler/Şirinevler Minibüs Terminali, hem araç hem de yaya dolaşımı açısından büyük bir rahatlama sağlayacak. Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ne yan yoldan gelen bağlantı yolu da proje alanının ortasında bir kavşağa dönüşecek.

13 bin metrekarelik proje alanında zeminaltı otopark ve üzerinde yapılacak minibüs terminali dışında kalan alan da, büyük bir kısmı refüj üzerine konumlanmış pasif yeşil alan olarak düzenlenecek.

İstanbul'da trafiği rahatlatacak proje başlıyor !

Proje hayata geçtiğinde 404 araç kapasiteli Zeminaltı Otopark, 65 minibüs kapasiteli minibüs terminali (Zemin üstünde) 3'üncü bodrum katta 230 araçlık Yarı Otomatik Sistemli Parklanma (404 araca dahil olarak) 1'inci ve 2'nci bodrum katlarda otopark kullanımına ait wc, elektrikli araç şarj alanları, tesisat merkezleri, su deposu ve depolar yer alacaktır.

İstanbul'da trafiği rahatlatacak proje başlıyor !