İstanbul'daki dev AVM'de bomba paniği !

İstanbul'daki dev AVM'de bomba paniği !

İstanbul Beylikdüzü’ndeki Marmara Park AVM’de yaşanan kavga, alışveriş merkezi içinde bomba paniğine neden oldu.

Atatürk Havalimanı'nda salı günü meydana gelen ve 44 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısının ardından İstanbul'da herkes diken üstünde... Bugün de sosyal medyadaÜmraniye'de ve Beylikdüzü'nde Marmara Park AVM'deki bomba paniği konuşuldu. Ümraniye'de canlı bomba olduğunu söyleyen bir şahıs, semt pazarında paniğe neden oldu. Yaşanan panik nedeniyle kaçmaya çalışan bir kadın yere düşerek yaralandı. Beylikdüzü’nde bulunan Marmara Park AVM içerisinde de kavga çıktı. Kavga, AVM'dekiler arasında bomba paniği yaşanmasına neden oldu.

Olay, Ümraniye Sütçü İmam Caddesi'nde bulunan Cumartesi pazarında saat 14.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre pazarda yaşanan bir kavga sonrasında olay yerine gelen iki kişiden biri canlı bomba olduğunu söyledi.

Bunun üzerine pazardaki vatandaşlar panikle kaçmaya başladı. Bu sırada bir kadınyere düşerek kolundan yaralandı. Yaralı kadın, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Görgü şahidi vatandaşlar pazarda bir kavga yaşandığını, ardından birinin gelip canlı bomba olduğunu söylediğin ve büyük panik yaşandığını anlattı.

Polis pazarda paniğe neden olan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

BEYLİKDÜZÜ'NDE AVM'DE DE PANİK YAŞANDI

İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan Marmara Park AVM içerisinde kavga çıktı. Kavga, AVM'dekiler arasında bomba paniği yaşanmasına neden oldu.

Bazı mağazalar AVM içerisindeki kavga nedeniyle kepenk indirirken, insanların da panikle kaçıştıkları görüldü. Güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle durum normale dönerken, AVM'de “Alışveriş merkezimizde olağanüstü bir durum yaşanmamaktadır” anonsu yapıldı.

İnsanların aynı anda otoparka yönelmesiyle otopark giriş ve çıkışları kilitlendi. 

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

Twitter'da birçok kullanıcı Ümraniye'de ve Beylikdüzü'ndeki paniği konuştu.

İşte o yorumlardan bazıları:

* Ümraniye'de canlı bomba ihbarı yapıldı. 1 saatte buluşamadık annemle, kendin neyse de sevdiklerin olunca kafayı yiyor insan nolcak böyle

* Ümraniye'de canlı bomba olduğu ve yakalandığına dair haberler var dikkatli olalım.

* Ümraniye, Marmara Park duyduklarım. Bir canlı bomba paniği, kargaşası kurgulanmış ki insanların morali iyice bozulsun diye.. vah ki vah bize

* Az önce Ümraniye çarşıda Canlı Bomba anonsu yapıldı. Millet öyle bir kaçıştı ki bombadan değil, az daha kalabalıktan ezilip ölecektim.

* Ümraniye'de canlı bomba ihbarı varmış dikkat edin

* Ümraniye'de canlı bomba bulundu kimseyi dışarı çıkarmıyolar mağazaları boşalttılar

* Ümraniye çarsıda biri 'bomba var' diye bağırmış. Herkes kaçışmaya başladı. Mağazada bayılan bile oldu ..Yalanmış çok şükür..

* Marmarapark'ta bomba paniğine mağazayı bırakıp kaçtık. Akıllının biri 'bomba var' diye bağırınca...

* Kavga çıkmış insanlar bomba sanıp kaçışmış, mağazalar kepenk kapatmış.

* İstanbul Beylikdüzü Marmara Park yanında Real'de canlı bomba anonsu yapıldı. Benoradaydım,çok büyük panik yaşandı.

* Marmara Park'ta yaşanılan bomba paniği nedeniyle orada bulunan yakınlarım bayağı bir kaos yaşamışlar.Neyse ki önemli bir şey yokmuş..

* Beylikdüzü Marmara Park AVM'de bomba ihbarı üzerine korku dolu anlar yaşadık. Mağaza kepenkleri kapandı, insanlar acil çıkışlardan çıkarıldı