İstanbul'da 1 TL daha ucuz ekmek kuyruğu kamerada!

Güncelleme:

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinin Fatih Mahallesi’nde İstanbul Halk Ekmek’ten ucuza ekmek alabilmek için metrelerce kuyruk oluşturdu.

CHP’li Grup Başkanvekili Engin Altay’ın Meclis’te yaptığı konuşmasında, “millet aç, karnına kuru ekmek dışında bir şey girmiyor” sözlerine cevaben AK Partili Tin’in “O zaman aç değiller” ifadelerini kullanması iktidarın halka bakışını gözler önüne sermişti. Bugün ise AKP Denizli Milletvekili Şahin Tin’in halka reva gördüğü kuru ekmeğe 1 TL daha ucuza ulaşmak isteyen yurttaşlar, İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinin Fatih Mahallesi’nde İstanbul Halk Ekmek önünde metrelerce kuyruk oluşturdu.

"TÜRKİYE’DE YOKSULLUK SORUN OLMAKTAN ÇIKTI"

Meclis’te, Samsun’da eline “iş” ve “aş” yazarak hayatını sonlandıran yurttaş sorulduğunda cevap vermeyen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Zehra Zümrüt Selçuk, “Yoksulluk, özellikle aşırı yoksulluk, uluslararası dokümanlarda da ifade edildiği gibi artık Türkiye için sorun olmaktan kalktı. Biz daha ziyade refahı paylaşmayı ve bu süreçteki acil durumlarda vatandaşlarımızın yanında olmayı hedefleyen bir sosyal yardımı önemsiyoruz. Bir noktada sosyal muhtaçlarımızın yoksullarımızın sayısı artmıyor” dedi.

AK Parti'nin inadı İstanbulluları ''kuyruk çilesi''ne mahkum etti!AK Parti'nin inadı İstanbulluları ''kuyruk çilesi''ne mahkum etti!