İstanbul'da bu yollar kapatıldı

İstanbul'da bu yollar kapatıldı
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın İstanbul'daki programları nedneiyle bazı yollar kapatıldı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın İstanbul Fatih'teki programları nedeniyle bazı yollar güvenlik tedbirlerinden ötürü kapatıldı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre İstanbulFatih'teki bazı yollar güvenlik tedbirlerinden ötürü kapatıldı. 

Açıklamada Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın Fatih ilçesindeki programları nedeniyle alınan güvenlik tedbirleri kapsamında bazı cadde ve sokakların kapatıldığı belirtildi. 

01.00'dan itibaren kapatıldı

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi: "Cumhurbaşkanı Yardımcıası Sayın Fuat Oktay ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Binali Yıldırım'ın İstanbul Fatih ilçesindeki programları ile ilgili olarak alınan emniyet tedbirleri kapsamında 21.08.2018 günü saat 01.00'dan itibaren tedbirlerin bitimine kadar bazı yollar kapatılmıştır."

İşte kapatılan yollar ve alternatif güzergahlar:

Kapatılan yollar: 16 Mart Şehitler Caddesi ve Süleymaniye Caddesi

Alternatif güzergâhlar: Fuatpaşa Caddesi, Fetva Yokuşu Caddesi, Vefa Caddesi, Dede Efendi Caddesi.