İstanbul'da çok sayıda uçak ve vapur seferi iptal edildi

İstanbul'da çok sayıda uçak ve vapur seferi iptal edildi
Güncelleme:

İstanbul'da 2 gündür etkili olan sis bu sabah da kendini gösterdi. Etkili olan sis nedeniyle çok sayıda vapur seferinin yapılamadığı bildirildi. Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı kalkış ve varışlı 48 uçuş iptal edildi.

İstanbul Şehir Hatları'ndan yapılan açıklamaya göre sisten kaynaklı hava muhalefeti nedeniyle yapılamayan seferler şöyle; Beykoz-Sarıyer, Sarıyer-Kadıköy,Anadolu Kavağı-Rumeli Kavağı-Sarıyer, Maltepe-Adalar, Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu(Ring), Bostancı-Karaköy-Kabataş, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş,Küçüksu-İstinye, Üsküdar-Aşiyan, Rumeli Kavağı-Eminönü, Anadolu Kavağı-Üsküdar, Çengelköy-İstinye.

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI KALKIŞ VE VARIŞLI 48 SEFER İPTAL EDİLDİ
Tük Hava Yollarının (THY) alt markası AnadoluJet, bugün Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan gerçekleştirilmesi planlanan 48 uçuşun iptal edildiğini duyurdu.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, "Düşük görüş Sabiha Gökçen Havalimanı'nda operasyonu olumsuz etkilemektedir. Meteorolojik Acil Durum Komitesi'nin toplantısı sonrası alınan kararla AnadoluJet tarafından icrası planlanan, Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı toplam 48 uçuşumuz iptal edilmiştir" denildi.