İstanbul'da kar görmeden kış bitti; bahar geliyor!

Güncelleme:

Meteoroloji'nin yayınladığı son hava tahmin haritalarına göre İstanbulluların beklediği kar yağışı hayal oldu. Meteoroloji'nin tahminlerine göre İstanbul'da hava sıcaklığı Pazar günü en yüksek 13 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre İstanbul’da bugün çok bulutlu olması beklenen havanın hafta sonu parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Bugün en yüksek 8 derece olması beklenen hava sıcaklığı Pazar günü en yüksek 13 dereceye kadar çıkacak. İstanbul yeni haftaya ise yağmurlu girecek.

İstanbul Valiliği Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için hava durumu raporunu paylaştı.

Yapılan paylaşımda İstanbul'da bugün havanın çok bulutlu; 25 Ocak Cumartesi ve 26 Ocak Pazar günü parçalı bulutlu olması bekleniyor.

Bugün en düşük 3, en yüksek 8 derece olacağı tahmin edilen hava sıcaklıklarının, yarın en düşük 4, en yüksek 10 derece; Pazar günü ise en düşük 7, en yüksek 13 derece olacağı ifade edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre; İstanbul, yeni haftaya yağışlı bir havayla başlayacak. Hava sıcaklığının ise en düşük 8, en yüksek 13 derece olması bekleniyor.

İŞTE HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNLERİ:

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

İHA