İstanbul'da yine ''boşanma aşamasındaki eş'' cinayeti

İstanbul'da yine ''boşanma aşamasındaki eş'' cinayeti
Güncelleme:

İstanbul Şişli'de eşiyle boşanma aşamasında olan bir kişi, aynı zamanda amcası olan kayınpederi Mahir S.'yi önce arabayla ezdi daha sonra pompalı tüfekle de ateş ederek öldürdü.

Olay, Piyalepaşa Bulvarı'ndaki, Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü önünde saat 17.10 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, birkaç yıl önce evlendiği amcasının kızıyla boşanmak üzere olan Ersin S. ile kayınpederi de olan amcası Mahir S. arasında bir süre önce husumet başladı.

KAYINPEDERİNİ ARABAYLA EZDİKTEN SONRA VURDU
Ersin S. aynı yerde çalıştığı kayınpederi Mahir S.’le telefonda tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine kayınpederinin çalıştığı Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne gelen Ersin S., arkası dönük şekilde yürüyen kayınpederini arabayla ezdi.

 Ardından arabadan çıkardığı pompalı tüfekle yerde yatan kayınpederine ateş etti. Yaşanan olayın ardından damat aracına binerek olay yerinden kaçtı.

 Ağır yaralı olan Mahir S. ambulansla, çevredeki bir özel hastaneye kaldırdı. S., burada yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

KATİL DAMAT EVİNDE YAKALANDI
Kayınpederini öldüren damat ise, polis ekipleri tarafından Kağıthane’deki evinde yapılan baskında yakalandı. Katil damadın evinde arama yapan polis ekipleri olayda kullanılan pompalı tüfeği evde buldu.

 Gözaltına alınan damat Ersin S., sorgulanmak üzere Asayiş Büro Amirliğine götürüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması sürüyor.

ŞİŞLİ BELEDİYESİNDEN AÇIKLAMA
Şişli Belediye Başkanlığından olayla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, 'Bugün mesai sonrası, Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli personellerimizden Mahir S., aynı müdürlükte görevli olan akrabası Ersin S.'in silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetmiştir. Değerli çalışma arkadaşımız Mahir S.'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz. Zanlı Ersin S., emniyet güçlerimize teslim olmuştur. Bundan sonraki adli sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna önemle duyururuz' denildi.