İstanbul'da trafik çilesi ! Metrobüste uzun kuyruklar oluştu

Güncelleme:

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde dün başlayan yol çalışması nedeniyle İstanbul trafiği felç oldu. FSM ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yoğunluk devam ederken, çalışmalar nedeniyle metrobüse yönelen İstanbullular duraklarda yoğunluk ile karşılaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi trafik verilerine göre sabah saat 07.50 itibariyle yüzde 36olan trafik yoğunluğu 08.20 itibariyle yüzde 44 olarak ölçüldü.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Anadolu'dan Avrupa'ya geçişlerde İstanbul Kent Ormanı girişinden başlayan yoğunluk köprü çıkışına kadar devam ediyor. Avrupa'dan Anadolu'ya geçişlerde ise Fatih Sultan Mehmet Mahallesi bağlantı yolunda başlayan trafik Anadolu geçişine kadar sürüyor.

BİRİNCİ KÖPRÜ DE YOĞUN

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde ise Çamlıca Gişeleri'nden başlayan trafik Burhaniye'ye kadar devam ediyor. D100 Karayolu'nda ise trafik Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'nden başlıyor. Anadolu'dan Avrupa'ya geçişlerde çevreyoluna çıkan tüm cadde ve sokaklarda ise trafik yoğunluğu yaşanıyor. Anadolu'dan Avrupa'ya istikametinde trafik durma noktasına gelirken, geçişler köprü geçişine kadar yoğun bir şekilde devam ediyor. Avrupa'dan Anadolu'ya geçişlerde ise yoğunluk yaşanırken, köprü çıkışında trafik aşırı yoğunluğu var.

İstanbul'da trafik çilesi ! Metrobüste uzun kuyruklar oluştu - Resim : 1

METROBÜSTE YOĞUNLUK

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışma nedeniyle toplu ulaşım araçlarına yönelen İstanbullular duraklarda yoğunluk ile karşılaştı. Altunizade metrobüs durağında aşırı yoğunluk oluştu. Durak dolup taşarken metrobüse binme kuyruğu üst geçite kadar uzandı. Yoğunluk ek metrobüslerin gelmesiyle azaldı.

İstanbul'da trafik çilesi ! Metrobüste uzun kuyruklar oluştu - Resim : 2

17 AĞUSTOS'A KADAR SÜRECEK

FSM'deki asfaltlama çalışmaları, 27 Haziran -17 Ağustos tarihleri arasında sürecek. 4 şeridin kapalı olduğu köprüde, ulaşım 2 şerit gidiş, 2 şerit geliş olarak sağlanacak.

Ekrem İmamoğlu'nun mesaisi ''trafik çilesiyle'' başlıyor!Ekrem İmamoğlu'nun mesaisi ''trafik çilesiyle'' başlıyor!

Seçiniz...