İstanbulluya müjde ! Bugün 18:00 itibariyle açılıyor

Güncelleme:

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışmalar tamamlandı. Trafiğe kapalı olan şeritler 18:00 itibariyle açılacak.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde (FSM) geçtiğimz ay başlayan kaçak geçişleri önlemek için kurulacak tak'la ilgili çalışmalar tamamlandı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan , “Köprüde kapatılan şeritler, bugün saat 18:00 itibariyle tekrar trafiğe açılacaktır" dedi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Anadolu yakası girişinde 23 Eylül tarihinde başlayan çalışmalarda kaçak geçişlerin önüne geçmek için bölgeye elelktronik cihazları taşıyacak bir tak inşaa edilmeye başlanmıştı.

Çalışmaların 7 Kasım tarihinde sona ereceği belirtilmişti. TEM yolunda birer şerit kapatılarak yapılan çalışmalar sırasında bölge trafiği olumsuz yönde etkilenmişti.


İstanbulluya müjde ! Bugün 18:00 itibariyle açılıyor - Resim : 1

ÇALIŞMALAR BİTTİ SİSTEM TEST EDİLİYOR

O tarihten bu yana sürdürülen çalışmalarda sona gelindi. Tak'ın yapımı tamamlanırken, elektronik cihazlarda takılarak işler hale getirildi.

İstanbulluya müjde ! Bugün 18:00 itibariyle açılıyor - Resim : 2

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki TAK kurulum çalışmaları tamamlandı. Köprüde kapatılan şeritler, bugün saat 18:00 itibariyle tekrar trafiğe açılacaktır" dedi.


İstanbulluya müjde ! Bugün 18:00 itibariyle açılıyor - Resim : 3

DHA