İstismarcı şarlatanın AK Partili isimle fotoğrafı ortaya çıktı

İstismarcı şarlatanın AK Partili isimle fotoğrafı ortaya çıktı
Güncelleme:

İstanbul’da “Cinci Hoca” olarak bilinen ve kadınlara cinsel istismarda bulunan Burhan D.’nın AK Partili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ile fotoğrafları ortaya çıktı.

İstanbul’da kendisini hoca olarak tanıttığı kadınlara evliliklerini kurtarma vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Burhan D.’nın AK Partili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ile fotoğrafları ortaya çıktı.

Burhan D.’nın 2018-19 yıllarında Esenler belediyesi Park ve Bahçeler bölümünde çalıştığı, bir süre Esenler bölge parkı mescidinde belediye görevlendirmesiyle imamlık yaptığı öne sürüldü. T24’ün ulaştığı Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ise bu iddiayı yalanladı.

Göksu iddia ile ilgili “Esenler Belediyesi’nde çalışmıyor, çalışmadı. Ben hiçbir zaman hatırlamıyorum” dedi.

GÖKSU: NEREDEN BİLEYİM SUÇ İŞLEYECEĞİNİ

Burhan D. ile aynı karede olan fotoğrafı ile ilgili de konuşan Göksu, “Ben 500 bin kişiyle fotoğraf çektiriyorum. Adamın suç işleyeceğini nereden bileyim ben. Yöre derneklerinde, cenazelerde falan çok görürdüm ben onu. Onun PKK ile fotoğrafını göstermişlerdi bana. Ondan sonra biz ‘bu kimdir’ falan demeye başladık. Nereye gitsek görüyorduk onu” ifadesini kullandı.