İzmir İmplant Diş

İzmir İmplant Diş
Güncelleme:

Dişlerin zamanla düşmesi ile birlikte ortaya çıkan boşluklar diş hekimi tarafından protez ile doldurulması işlemine implant denilmektedir.

İmplant konusunda İzmir İmplant oldukça kaliteli uygulamalar yapmaktadır. İmplant yapımında kullanılan titanyum veya titanyum bileşikleri kaliteli olarak seçildiklerinde bu çeneye sabitlenen dişler uzun yıllar kullanılabilmektedir. Yapay olarak hazırlanan diş kökleri uygun fiyata ve kaliteli olarak bu diş kliniklerinde hazırlanarak takılmaktadır.

Ağrısız Acısız İmplant Tedavisi Mümkün
Diş ağrısı çekerek dişini çektirmek zorunda kalanlar için titanyum hammaddesi ile hazırlanan implantlar kalıcı diş olarak kullanılmaktadır. Titanyum insan vücudu ile uyumlu olduğu için ve dışarıdan gelen darbelere karşı çok dayanıklı olduğu için implant yapımında kullanılmaktadır. Diş tedavisinde implant yapılmaya karar verilmiş ise bu uygulama için seçilecek malzemelerin kaliteli olarak seçilmesi gerekmektedir. İmplant fiyatları seçilen malzemenin kalitesine göre değişiklik gösterecektir.

Dental implantların tamamen rahat ve güvenli hissetmesini sağlayan nedir? Doktorlar, zaman içinde gerçekte çenenin yaşayan kemik hücrelerine kaynayan tıbbi dereceli bir titanyum implant kullanıyorlar. Bu birliktelik yeni dişleriniz için güçlü ve dayanıklı bir bağlantı oluşturur; bu da kayma veya başka bir hareket olmadığı anlamına gelir (ki bu bazen takma dişlerde olabilir). Ayrıca diş implantları ile yemek yemek konusunda da hiçbir sıkıntı yok, düzenli olarak onarıma gerek yok ve serbest ve açık bir şekilde gülümsemekten korkmayın.

İzmir İmplant Diş  - Resim : 1

Diş İmplant Fiyatları
Diş implantların fiyatı, hastaların ihtiyaç duydukları implant sayısı, önceden hazırlık işlemlerine ihtiyaç duyulması halinde ve hastanın sigorta kapsamı olup olmadığı gibi, özel ihtiyaçlarına bağlı olarak kişiden kişiye büyük ölçüde değişebilir. Diş hekimimiz ile yaptığınız ilk görüşmeden sonra, genel maliyetiniz hakkında daha iyi bir fikir verebilir, bütçenize kolayca uyması için bir plan hazırlayabiliriz.

6 Dakikada İmplant Yapıyorlar
İmplant uzun süre önce boşalan diş boşluklarına yerleştirildiği gibi diş çekimin hemen sonrasında diş boşluğunda enfeksiyon yok ise yapılabilmektedir. Diş implantı bu sebeple kısa sürede yapılabilmektedir. Fakat dişin çene boşluğuna yerleştirilmesi ve çene yapısına uyum sağlaması uzun bir süre almaktadır. İzmir diş implant merkezi olarak hastanın durumuna göre implant uygulaması yapılmaktadır.

Diş İmplantlarda Tedavi Süresi Ne Kadardır?

Diş hekimliğinde implant ve protez tedavisi sonucunda implant üstü protezin tamamlanması klasik tedavilerden daha fazla zaman alır, çünkü titanyum yapısının kemikle bütünleşmesi ve çene kemiğine müdahale edilmesi veya çıkarılması için bir işlem uygulanması durumunda Üst çenedeki sinüs boşluğu, ek olarak 2 ila 3 ay beklenir. Ancak bu süreden sonra elde edilen sonuçlar memnuniyet verici ve daha uzun ömürlüdür.

İzmir İmplant Diş  - Resim : 2

Türkiye İmplant Diş Merkezi İzmir'de
İmplant uygulamasının farklı yöntemleri bulunmaktadır. Vidalı veya vidasız olarak yapılan bu uygulamalar çene yapısına göre değişmektedir. Diş merkezleri içerisinde Türkiye’de İmplant İzmir diş klinikleri bulunmaktadır. Bu klinikte yapılan implantlar alanında uzman diş hekimleri tarafından yapılmaktadır. Bu kliniğe başvuran hastalar yapılan implant uygulamalardan memnun olarak ayrılmaktadır.

Diş sorunları ile mücadele ediyorsanız ve sizi mutlu edecek bir çözüm bulamazsanız, diş implantları sizin için doğru seçim olabilir. Estetik çekiciliğin ötesinde, birçok kişi sağlık yararlarının implantları düşünürken önemli bir faktör olduğunu görüyor.

Örneğin, implantların çenedeki kemik kaybını önlemeye yardımcı olabileceğini biliyor muydunuz? Kemiğin doğal erozyonu bir diş kaybolduğunda başlar ve hiçbir şey yapılmazsa, bu diğer dişlerin kaybolmasına neden olabilir ve yüz özelliklerinde batık bir görünüme neden olabilir. Diş implantları, çene kemiğinin bozulmasını önleyen bir uyaran sağlayarak kemikle bütünleşir. Bu, daha genç bir yüz yapısının korunmasına yardımcı olur, güveni arttırır ve daha iyi ağız sağlığı sağlar.

Gurbetçilerin Bir Numaralı İmplant Diş Doktoru
Ülkemizde implant için İzmir’i seçenler kadar yurtdışından gelen hastalar da İzmir’deki diş kliniklerini seçmektedir. Profesyonel olarak hizmet veren bu kliniklerde kaliteli malzemeyle uygun fiyata implant uygulamaları yapılmaktadır. İmplant diş Türkiye sınırlarında İzmir’de hizmet veren klinikler verdikleri başarılı hizmetlerle ilk sıralarda yer almaktadır. Bu merkezdeki doktorlar kaliteli çalışma ekipleri ile bu başarıları elde etmişlerdir.

İzmir İmplant Diş  - Resim : 3

Dental İmplantlar Hakkında Temel Bilgiler

· Diş implantları, diş köklerine bir seçenektir.
· Bir ucunda bir dişi ve ayrıca çevirme tarafından çene kemiğini tutan bir tür metal vidadır.
· Çene kemikleri ile birleşen ve dişi normal bir kök gibi tutabilen titanyumdan oluşur.
· Eğimsiz veya metal görünümünde çok çeşitli dişlerin desteklenmesi için kullanılabilir.

Neden Bir Diş İmplantı Yapılmalı?

· Bazı belirgin olanlar, güzel gülüşünüzü ve güven düzeyinizi geri getirerek, düzgün bir şekilde yemenize yardımcı olacağıdır.
· Ancak prosedürle daha ileri gitmeye karar vermeden önce, diş implantlarının olası yan etkileri hakkında mutlaka okuyun.
· Bir diş kemiğini kaybetmek, çene yapısını dengesizleştirir, yüz görünüşünüzü de değiştirir.
· Sağ yüz yapısı için bu kadar çok ihtiyaç duyulan desteği vermeye yardımcı olur.
· Komşu dişlerinizi etkilemez ve diş eti resesyonunu da önler.

İzmir İmplant Diş  - Resim : 4

Avrupa’nın En İyi İmplant Merkezi
İmplantların uygulanmasında çene yapısı uygun ise çok kısa sürede bir monte işlemi yapılabilmektedir. Bunun yanında çene uygun değilse basit bir operasyon yapılarak çene kemiği eklemesi yapılabilir. Bu süreç doktor tarafından belirlenmektedir. Kaplama Dişin daha uzun süreli ve estetik olması için kullanılan malzemelerin Zirkonyum diş İzmir olarak seçilmesi uygun olmaktadır. Bu şekilde yapılan implant uygulamalarında İzmir oldukça başarılı çalışmalara imza atan diş kliniklerine sahiptir.

Türkiye'de Ağrısız 6 Dakikada İmplant
Çok zor bir uygulama olarak bilinen implant alanında uzman bir diş hekimi tarafından çok kısa sürede tamamlanabilmektedir. Bu uygulamada işi yapan doktor olsa da hastanın çene yapısının uygunluğu da bu işlemlerin ağrısız olarak yapılmasına yardımcı olacaktır. Ayrıca bu sürecin kısa sürede tamamlanması da yine bu sebeplere bağlıdır.

Ağzımızda çürüyen dişin kurtuluşu kalmadığında dişi çektirmek tek çözümdür. Çekilen dişin yerinin boş kalması diğer dişlerin daha çok yıpranmasına neden olur. Bu sebep ile eksik dişin yerine diş yapılması gerekir. İmplant, insan bedenine %100 uyum sağlayan tek madde olan titanyum alaşımından yapılan ve cerrahi operasyonla çene kemiğine yerleştirilen diş tedavi yöntemidir.

İzmir Zirkonyum Kaplama
İmplantlar kaliteli diş uygulaması olarak tercih edilmektedir. Bu uygulama için seçilen malzemelerin kaliteli olması fiyatlara da etki etmektedir. Diş kaplama fiyatları seçilen zirkonyum kaplama olarak seçildiğinde çok daha sağlıklı ve daha doğal görünümlü dişlerin ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

En basit anlatımıyla zirkonyum; doğada bulunan bir beyaz metaldir. Tıpta çeşitli alanlarda kullanılan zirkonyum, gelişen teknoloji ile beraber, yüksek oranda dirençli olması ve beyaz renkli olması nedeniyle diş hekimliği alanında da kullanılmaktadır.

Zirkonyumun en çok tercih edilme nedenlerinden birisi, biraz önce de ifade edildiği gibi yüksek dirençli bir metal olmasından kaynaklanmaktadır. Hem estetiği hem de sağlamlığı ile ön ve arka dişlerde rahatlıkla kullanıma uygundur.

Bilgisayar destekli bir tasarım ve CAD/CAM ürünü olan zirkonyum kaplamalar için, uygulama alanı üç boyutlu olarak taranarak ölçü alınmaktadır. Daha kısa sürede uygulanabilen ve olası hataların doğru teknik veri analizleri ile ortadan kaldırılabildiği zirkonyum kaplamalar, dişlerde tam uyum sağlamaktadır.    

Zirkonyun uygulamalarında doğadan elde edilen zirkonyum maddesi öncelikle zirkonyum seramiği haline getirilir ve ondan sonra kullanılır. Ayrıca metal desteksiz porselen kaplamalar olan bu kaplamalar, metal destekli kaplamalara göre daha doğal görünmektedir.    

İzmir İmplant Diş  - Resim : 5

İmplant Markaları ve Önemi
Günümüzde kullanımı git gide artan implant uygulamalarının çok tercih edilmesiyle rekabeti de artmıştır. Şu anda bilenen implant markalarının sayısı yaklaşık 600 civarında bulunmaktadır. Bu imlant markaların üretilirken 100 e kadar değişik dizayn kullanılmaktadır. Gittikçe ilerleme gösteren bu sektörde birçok çeşitte marka ve değişik dizaynların kafa karıştırıcı olması yanında hepsi aynı amaca hizmet ettiği için pek de bir farklılık göstermemektedir. Ön muayenede hastaların kemik ve çene yapısı incelendikten sonra hekim tarafından uygun implant seçilir ve bu yönde tedavi başlanır. Geniş ve dar çaplı, uzun ya da kısa olarak implant çeşitleri bulunmaktadır.

Dental İmplantlar Tipik Olarak Üç Bölümden Oluşur:

1) İmplant: Yeni dişleriniz için kök görevi gören bir vida. Bu, çenenize kalıcı olarak bağlanan şeydir.

2) Abutment: Kalıcı, ancak doktorunuz tarafından, bir dişi veya diş setini destekleyen ve tutan bir konektör.

3) Taç (veya protez diş): Dişin görebileceğiniz kısmıdır. Dayanıklılık ve iyi görünüm için genellikle zirkonyum veya porselen malzemeden üretilmiştir.

Dental implantlar, diş protezi için tercih edilen seçenek olarak ortaya çıktıkça, Cadde Dental yaklaşımı dental implant tedavisi için tercih edilen model haline gelmiştir. Uzman ekibimiz, hastalarımıza uygun bir şekilde güzel gülümsemeler oluşturmak için, tam donanımlı, tesis içi bir laboratuarla tek çatı altında birlikte çalışır.

Diş implantları doğal dişler gibi hissedilir ve çalışır. Sonuçta gülümserken, konuşurken ve yemek yerken konfor ve güven artar, böylece yaşam kaliteniz büyük ölçüde artar. Protez ve kısmi protezlerle değiştirilirse, yaşam kalitesindeki genel gelişme önemlidir. Her türlü yemeği yeme, dağınık yapıştırıcıların yok edilmesi, gelişmiş konuşma, konfor ve görünüm gibi özelliklerin tadını çıkarın. Yüzün erken kırışmasını önlemek için yüz yapılarının bütünlüğünü korur.

İmplantlar dizayn yönünden daha silindirik yapıda olması ile veya boyun kısmındaki darlık nedeniyle birbirinden farklı özellikler gösterebilir. İmplant içindeki yapı parçalarının bağlanma şekilleri de aynı şekilde farklılık gösterebilmektedir. İmplantın çene kemiğine yerleştirilmesinin ardından çene kemiğine kaynayan implantın üzerine porselen veya zirkonyum diş vidalanır-yapıştırılır. İmplantın seçilmesindeki en önemli faktör hastanın çene kemiğinin diş hekimi tarafından uygun bir şekilde kontrol edilmesidir.

Kaliteli bir implant için aşağıdaki iletişim numaralarını kullanabilirsiniz:

Klinik web sitesi : mynova.org

Klinik Telefon : 02323300467

Klinik mail : info@mynova.org

Seçiniz...

Etiketler advertorial