İzmir'e antrenör dayanmıyor

İzmir'e antrenör dayanmıyor

Çeşitli liglerde mücadele veren 4 İzmir takımı bu sezon tam 9 kez antrenör değiştirdi.

Bank Asya 1. Lig'de 3, TFF 2. Lig'de 1 ve TFF 3. Lig'de 4 temsilcisi bulunan İzmir'de takımlar şu ana kadar 9 teknik direktör ile yollarını ayırdı.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Altay Fuat Yaman, Bucaspor Kemal Kılıç ve Karşıyaka da Reha Kapsal ve Ümit Turmuş'la yola devam edemediler.

TFF 2. Lig Yükselme Grubu ekiplerinden Göztepe'de kademe grupları maçları sırasında Akif Başaran görevini bırakmıştı.

TFF 3. Lig'de 4 temsilcisi bulunan İzmir ekiplerinden Altınordu Adnan Özbağcı, İzmirspor Altan Çetindağ ve Levent Devrim, Torbalıspor ise Murat Gürkan Zora ile yollarını ayırdı.

Halen TFF 3. Lig 2. Klasman Grubu'nda mücadelesini sürdüren Menemen Belediyespor ise Taner Taşkın ile yoluna devam ediyor.

Geçen sezon Klasman Grubu maçları başlangıcında Menemen Belediyespor'un başına geçen 38 yaşındaki genç teknik adam, futbolu 2004-2005 sezonunda Mustafakemalpaşaspor formasıyla bıraktıktan sonra 2007-2008 sezonunda Turgutluspor'da teknik adam olarak görev yaptı.

Takımın başında hükmen kazanılan maçlar dahil 39 müsabakada görev yapan Taşkın'ın ekibi, TFF 3. Lig 2. Kademe Grubu'nda lider durumda bulunuyor. İzmir takımlarında görev yapan teknik direktörler şöyle:

Altay: Fuat Yaman (21), Zafer Bilgetay
Bucaspor: Kemal Kılıç (6), Özcan Kızıltan
Karşıyaka: Reha Kapsal (11), Ümit Turmuş (10)
Göztepe: Akif Başaran (8), Erol Azgın
Altınordu: Adnan Özbağcı (20), Yasin Çamtepe
İzmirspor: Altan Çetindağ (4), Levent Devrim (5), Aziz Sağlam
Menemen Belediyespor: Taner Taşkın
Torbalıspor: Murat Gürkan Zora (20), Adnan Özbağcı