Kadın Girişimciler Afyonkarahisar’da Bir Araya Gelecek

Kadın Girişimciler Afyonkarahisar’da Bir Araya Gelecek

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Afyonkarahisar İl Kadın Girişimciler Kurulunun ev sahipliğinde 16-17 Nisan 2016 tarihlerinde "Kadın Girişimciler...

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Afyonkarahisar İl Kadın Girişimciler Kurulunun ev sahipliğinde 16-17 Nisan 2016 tarihlerinde "Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölgesi Toplantısı" yapılacağı belirtildi.

Kentte termal bir otelde gerçekleştirilecek toplantının ATSO'nun koordinatörlüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Afyon İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından gerçekleştirileceği aktarıldı.

Toplantı ile ilgili bilgiler veren Afyon İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Berna Tokman, toplantıya katılımın yoğun olmasının beklendiğini ifade ederek, "Toplantıya Ankara da dahil olmak üzere Ege Bölgesindeki tüm illerden gelen iş dünyasında ki kadınlarımızın ilimize olan ilgileri bizleri mutlu etti.

girişimci iş kadınlarının birlikte olacağı bu program ile sektörel bazda ticari bağların güçlendirilmesi, networking çalışması ve ilimizin kültürel tanıtımında büyük katkı olacağını düşünmekteyiz. İki oturum şeklinde yapılacak toplantının ilk ayağında ilimizdeki katılımcılarla beraber sektörel interaktif yuvarlak masa toplantıları yapılacaktır. Sektörel sıkıntıların beklentilerin iş görüşmelerinin ticari bağlantıların kurulacağı bu toplantıya yaklaşık 100-150 arasında iş kadınlarımızın katılmasını bekliyoruz.

ATSO meclis salonunda yapılacak olan toplantının ikinci ayağında ise TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölge Başkanı Esen Türker, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal'ın konuşmalarının ardından Afyon İl KGK Üyesi Şule Bendler proje tanıtımı gerçekleştirecek. Toplantı ayrıca bir dizi panelde gerçekleştirilecek" dedi.