Kadir Has'da İnternet Gazeteciliği paneli

Kadir Has'da İnternet Gazeteciliği paneli

İnternet Gazeteciliği paneli, 8 Nisan'da Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleşecek.

Haberler.com tarafından, üniversitelerin iletişim fakülteleri öğrencileri için düzenlenen ‘İnternet Gazeteciliği ve Sosyal Medya’ etkinliklerinin ilki 8 Nisan Salı Günü, saat 13:30’da  Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde düzenlenecek. Haberler.com tarafından organize dilen etkinlik, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Kulübü katkılarıyla gerçekleşecek.

Ektinlik, saat 13:30-17:00 arası HABERLER.COM'dan CANLI olarak da takip edilebilecek.

İnternet Gazeteciliği ve Sosyal Medya olarak iki bölümden oluşan etkinlikte ilk olarak internet gazeteciliğinin diğer medya kolları ile işleyiş bakımından farklılıkları ortaya konacak, sektördeki avantaj ve dezavatajları tartışılacak.

İnternet Gazeteciliği Geleneksel Gazeteciliği Öldürüyor mu?

İnternet gazeteciliği panelinde; televizyon, gazete ve internet medyasının duayenleri kendi sektörleri açısından internet gazeteciliğini değerlendirecek, geleneksel gazetecilik ile arasındaki farklara vurgu yapılacak.

Televizyon tarafında Fox TV haber spikeri Fatih Portakal, geleneksel gazete tarafında Posta Gazetesi Yazarı Candaş Tolga Işık ve internet gazeteciliği tarafında Haberler.com Haber Müdürü Duygu Göktaş’ın konuşmacı olacağı paneli, oyuncu ve tiyatro eğitmeni Devran Volkan Alkan yönetecek.

Sosyal Medya Uzmanı mı? Sosyal Medya Gazeteciliği mi?

İkinci bölümde ele alınacak olan Sosyal Medya başlığı altında, Haberler.com sosyal medya uzmanlarından Cengizhan Çelik ve Beyinsiz Adam lakabıyla bilinen Twitter fenomeni Hakim Türkmen, günümüzde yeni bir mesleki kavram olan sosyal medya gazeteciliğine dair görüş ve deneyimlerini öğrencilere aktaracak.

Finalin Finali Motivasyon

Finalde Devran Volkan Alkan’ın öğrencilere özel olarak hazırladığı mini motivasyon eğitimi ile etkinlik son bulacak.