Kadirli Adliyesi Girişinde Bıçaklı Kavga: 1 Ölü

Kadirli Adliyesi Girişinde Bıçaklı Kavga: 1 Ölü

OSMANİYE'nin Kadirli İlçesi'nde Adliye binası girişinde, aralarında alacak verecek nedeniyle husumet bulunan iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada 5...

OSMANİYE'nin Kadirli İlçesi'nde Adliye binası girişinde, aralarında alacak verecek nedeniyle husumet bulunan iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada 55 yaşındaki Mustafa Yıldırım öldürüldü.

Olay, bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Aralarında 13 yıldan bu yana husumet bulunduğu belirtilen Nihat Ş. ile Mustafa Yıldırım adliye kapısında karşılaştı. Nihat Ş, yanında taşıdığı bıçağı çıkararak, defalarca Mustafa Yıldırım'a sapladı. Yaralanan Yıldırım Özel 7 Mart Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen öldü. Kaçan Nihat Ş., kısa süre sonra polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.

Yıldırım'ın yaralandığını öğrenen yakınları hastaneye akın etti. Babalarının öldürüldüğü ve katilin yakalandığı haberini alan Fırat Y. ile Güney Y. İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önüne geldi. Fırat Y. yanında getirdiği av tüfeği ile havaya ateş açtı. Polis, 2 kardeşi gözaltına aldı.

Olayın ardından polis, ilçe genelinde geniş güvenlik önlemleri alırken, Osmaniye'den de takviye polis gönderildi. Ayrıca, olayı gerçekleştirdiği öne sürülen Nihat Ş'nin ev ve iş yerlerinin çevresi ile adliye ve emniyet binası etrafında geniş güvelik önlemleri alındı.

EE(OA/İD)