Kan donduran itiraf: ''Çocuklarımın önünde tecavüze uğradım!''

Kan donduran itiraf: ''Çocuklarımın önünde tecavüze uğradım!''
Güncelleme:

Suriye'deki savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan 2 çocuk annesi kadının itirafları kan dondurdu. "Beni her türlü pisliğe bulaştırdılar" diyen kadın çocuklarının gözünün önünde tecavüze uğradığını iddia etti.

Suriyeli C.D., eşi Ali T. ile 2011’de ülkesinde çıkan iç savaştan kaçarak Adana’ya geldi. Çiftin burada iki çocuğu oldu. İddiaya göre, 2019’da Ali T.’nin Suriye’deki bazı akrabaları Adana’ya geldi. Ali T.,akrabalarıyla Almanya’ya gitmeye karar verdi. Eşi C.D.’e Almanya’ya gittikten sonra onu ve çocukları da yanına alacağını söyleyen Ali T., daha sonra ailesini bir daha aramadı. Adana’da kalan ve maddi zorluk yaşayan C.D., 8 ve 9 yaşındaki iki çocuğunu yurda yerleştirmek zorunda kaldı.

 Ali T.’den bir daha haber alamayan C.D., 2020’de kentte oto tamirciliği yapan M.S. ile tanıştı. İkili gönül ilişkisi kurdu. Birlikte yaşamaya başlayan çift, C.D.’in çocuklarını da yurttan geri aldı. C.D., birlikteliklerinin 3’üncü ayında M.S., babası ve ağabeyi hakkında kendisine şiddet uyguladıkları ve şantaja uğradığı gerekçesiyle şikayetçi oldu. Konuyla ilgili açılan dava devam ederken iddiaya göre, geçen günlerde M.S., kadının çocuklarıyla yaşadığı eve giderek şikayetini geri çekmesi için tehditlerde bulundu. Ardından C.D.’i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralayan M.S., evden ayrıldı. Yaralanan C.D., Yüreğir Devlet Hastanesi’nde tedavi edildikten sonra M.S. hakkında tekrar şikayetçi oldu.

İki senedir M.S. tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını söyleyen C.D., yaşadıklarını anlattı. İlk eşinin terk etmesinden sonra M.S.’ye güvendiğini fakat hayatının karardığını öne süren C.D., “Beni her türlü pisliğe bulaştırdılar. Babası ve ağabeyiyle eve kadın getirip alem yapıyorlardı. Bana zorla uyuşturucu hap içiriyordu. Çocuklarımın gözü önünde defalarca tecavüze uğradım. Çıplak fotoğraflarımı çekmiş. Onlarla şantaj yapıyordu. 20 bin lira paramı alıp geri vermedi. ‘Seninle evleneceğim, ev alacağım’ diye kandırdı. Onun, babasının ve ağabeyinin hakkında şikayetçi oldum. O günden beri baskı yapmaya devam ediyor” dedi.

M.S.’nin geçen günlerde evini bastığını ve şikayetini geri çekmesi için ölümle tehdit ettiği iddia eden C.D., gözyaşları içinde, “Bir anda eve gelip üzerime atladı. Bıçakla bacaklarımı yaraladı. Şikayetimi geri çekmezsem beni ve çocuklarımı öldüreceğini söyledi. Çocuklarım için yaşamak istiyorum. Ailem yanımda değil. Destek veren yok. İki senemi mahvettiler. Kimse ne yaşadığımı anlamıyor. Çok acı çekiyorum. Lütfen bana yardım edin” diye konuştu.