Kara Kuvvetleri'nde operasyon: 2 albay ve yüzbaşı...

Kara Kuvvetleri'nde operasyon: 2 albay ve yüzbaşı...
Güncelleme:

FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetleri Yapılanması'nda yönelik operasyonları devam ediyor. Operasyonda 32 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüpheliler arasında 2 albay, 9 yüzbaşı, 18 üsteğmen, 1 teğmen ve 2 sözde yönetici yer alıyor.

FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik olarak yürütülen soruşturma kapsamında Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda 32 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüpheliler arasında 2 albay, 9 yüzbaşı, 18 üsteğmen, 1 teğmen ve 2 sözde yönetici de yer alıyor.

FETÖ terör örgütü ile bağlantısı tespit edilen Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli 2 Albay, 9 Yüzbaşı, 18 Üsteğmen, 1 Teğmen ve 2 mahrem sorumlu olmak üzere toplam 32 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Kara Kuvvetleri Komutanlığında görevli asker şahıslardan FETÖ' nün Mahrem imamlar ile örgüt mensubu askerler arasında iletişim yöntemi olarak kullandığı, ankesörlü, kontörlü büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri ve FETÖ terör örgütü ile irtibatları tespit edilen 2 Albay, 9 Yüzbaşı, 18 Üsteğmen, 1 Teğmen ve 2 mahrem sorumlu olmak üzere toplam 32 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.. Gözaltına alınan asker şüphelilerin 17'sinin görevde olduğu belirtilirken diğer şüpheliler hakkında soruşturma nedeniyle idari tedbir uygulandığı öğrenildi. Gözaltı işlemleri Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube

İHA & AA