KARABAĞLAR'DA İŞLENEN CİNAYETE İLİŞKİN DAVA -İZMİR'İN KARABAĞLAR İLÇESİNDE TARTIŞTIĞI GENCİ BIÇAKLA ÖLDÜREN SANIĞIN YARGILANMASINA BAŞLANDI

KARABAĞLAR'DA İŞLENEN CİNAYETE İLİŞKİN DAVA     -İZMİR'İN KARABAĞLAR İLÇESİNDE TARTIŞTIĞI GENCİ      BIÇAKLA ÖLDÜREN SANIĞIN YARGILANMASINA BAŞLANDI

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, tartıştığı genci boğazından ve kasığından bıçaklayarak ölümüne sebep olduğu iddia edilen sanığın yargılanmasına başlandı.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, tartıştığı genci boğazından ve kasığından bıçaklayarak ölümüne sebep olduğu iddia edilen sanığın yargılanmasına başlandı.

İzmir 7. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Fırat Erbakış (20), maktulün anne ve babası ile avukatlar katıldı.

Sanık Erbakış, davanın ilk celsesinde verdiği ifadede, olay günü, iş çıkışı evinin yakınlarındaki bir parka içki içmeye gittiklerini, arkadaşlarının yanından uzaklaştığı sırada karşıdan gelen tanımadığı bir kişinin kendisine "Ne bakıyorsun" diyerek küfür ettiğini anlattı.

Erbakış, bunun üzerine tartıştığı kişiye kendisini korumak maksadıyla bıçak salladığını, öldürme kastının bulunmadığını, pişman olduğunu, olaydan 1 saat sonra vicdan azabıyla yanından geçen polis ekibini durdurarak her şeyi anlattığını söyledi.

Mahkeme heyeti, mevcut delil durumuna göre sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde geçen yıl Aralık ayında, bir şirkette işçi olarak çalışan yeni evli Gökhan Düzgün (25) tartıştığı Fırat Erbakış tarafından boğazından ve kasığından bıçaklanarak öldürülmüştü.

Fırat Erbakış hakkında "kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.