Karaköy'de 9 katlı bir otelde yangın paniği

Güncelleme:

Karaköy'de bulunan 9 katlı bir otelde yangın çıktı.

Beyoğlu Karaköy'de bir otelde yangın çıktı. İçeride mahsur kaldığı belirlenen 4 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Öte yandan, yoğun dumandan etkilenen bir kişiye ise ambulansta oksijen tedavisi yapıldı. Çevrede toplanan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle izlerken, bazı vatandaşların yangını cep telefonuyla canlı olarak yayınladığı görüldü

Edinilen bilgiye göre, Karaköy Bankalar Caddesi üzerindeki 9 katlı bir otelin bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine Beyoğlu, Fatih, Beşiktaş İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekipler sevk edildi. Ekipler yangını kontrol altına almak için çalışma başlattı.

ÇEVREDE BÜYÜK PANİK YAŞANDI

Üst katlara itfaiye merdiveniyle ulaşan ekipler, mahsur kalan olup olmadığını anlamak için otelin pencerelerini kırdı. İçeride mahsur kaldığı belirlenen 4 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yoğun dumandan etkilenen vatandaşlara ise ambulanslarda oksijen verildi. Yangın nedeniyle büyük panik yaşandı.

Ekiplerin duman tahliye çalışmaları devam ediyor.

DUMANDAN ETKİLENEN BİR KİŞİYE MÜDAHALE EDİLDİ

Öte yandan, yoğun dumandan etkilenen bir kişiye ise ambulansta oksijen tedavisi yapıldı. Çevrede toplanan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle izlerken, bazı vatandaşların yangını cep telefonuyla canlı olarak yayınladığı görüldü.

İBB'DEN YANGIN AÇIKLAMASI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan yangına ilişkin yapılan açıklamada, "Karaköy Bankalar Caddesi üzerinde bulunan 'THE PURL Otel'in -2. katındaki malzeme deposunda yangın meydana gelmiştir. Çıkan yangına anında müdahale eden Beyoğlu, Fatih ve Beşiktaş itfaiye ekiplerimiz, otelde mahsur kalan 4 kişiyi tahliye etmişlerdir. Otelde mahsur kalan yoktur. Duman tahliye çalışmaları devam etmektedir." denildi.

İHA

Etiketler panik otel karaköy