Karaköy’deki Yeni Akdenizli: Frenk

Karaköy’deki Yeni Akdenizli: Frenk
Güncelleme:

İstanbul’un trend semti Karaköy’ün en yenisi Frenk, Akdeniz mutfağının seçkin lezzetleriyle fark yaratıyor. Akdeniz ve Türk mutfağının geleneksek lezzetlerini kendine özgü dokunuşlarıyla harmanlayan Frenk, ferah ve şık dekorasyonuyla misafirlerini ağırlıyor.

Duvarlarındaki Ressam Tanju Demirci’nin eserleri ile hayranlık uyandıran mekan, haftanın her günü sabah saat 08.00’den gece saat 01.00’e kadar hizmet veriyor.

Zengin serpme sabah kahvaltısı, öğle ve akşam menüsüyle misafirlerini ağırlamaya başlayan Frenk’te İtalyan, Güney Fransa ve Yunan mutfağının eşsiz lezzetleri geleneksel Türk lezzetleriyle birleştirilerek misafirlere sunuluyor.

Tarih, sanat ve mimarinin buluştuğu Karaköy’de yer alan Frenk, bu mozaik yapıyı menüsüne yansıtıyor.

Karaköy’deki Yeni Akdenizli: Frenk  - Resim : 1

Yeni gastronomi trendlerini takip ederek klasik Türk mutfağını da farklı bir bakış açısıyla sunan Frenk, “Taze Meyveli Enginar”, “Mücver Topları” ve humusla servis edilen “Izgara Somon” gibi farklı ama tanıdık lezzetlerle dikkat çekiyor.

5 duyuya da hitap eden kışkırtıcı lezzetlerin yer aldığı Frenk, yemekleri kadar içecek menüsüyle de şehrin içindeki yeni trend buluşma noktası oluyor.

Açık adres: Kılıç Ali Paşa Mescidi Sokak No: 24 Karaköy / 0212 293 56 57

Karaköy’deki Yeni Akdenizli: Frenk  - Resim : 2