Karaman’da “Mutluluğa Bir Oyuncak Da Sen Ver” Kampanyası

Karaman’da “Mutluluğa Bir Oyuncak Da Sen Ver” Kampanyası

Karaman'da birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Gençlik Merkezi, "Mutluluğa Bir Oyuncak da Sen Ver" adını verdikleri sosyal sorumluluk projesiyle ihtiyacı...

Karaman'da birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Gençlik Merkezi, "Mutluluğa Bir Oyuncak da Sen Ver" adını verdikleri sosyal sorumluluk projesiyle ihtiyacı olan çocuklar için oyuncak toplama kampanyası başlattı.

Kampanya hakkında bilgi veren Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, "Geleceğimiz, yarınlarımız, umudumuz olan çocuklarımızı mutlu etmenin en güzel yolunun oyuncak olacağını düşündük. Mutlaka bir oyuncaktan daha pahalı ve daha değerli hediyelerde vardır fakat bir oyuncak çocuk için arkadaş, umut ve tebessümdür. Kampanyamıza destek vererek oyuncak bağışlamak isteyenler Gençlik Merkezimize gelerek başvuru yapabilirler. Vatandaşlar, ellerindeki oyuncakları gençlik merkezimizde oluşturacağımız oyuncak toplama merkezine teslim edebilecekler. Kampanya çerçevesinde toplanan oyuncuklar ihtiyaç sahibi çocuklara ücretsiz olarak dağıtılacak. Böylelikle ihtiyaç sahibi çocukların sene de bir kez de olsa bir nebze olsun sevindirilecek" diye konuştu.

Pek çok evde hiç kullanılmayan kutular dolusu oyuncaklar varken, bazı çocukların ise hiç oyuncağı olmadığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise, "Kampanya ile oyuncağı olmayan çocukları sevindirmeyi amaçlıyoruz. Duyarlı vatandaşlarımızdan isteğimiz, evlerde hiç kullanılmamış ya da az kullanılmış oyuncakları ihtiyacı olan çocuklarımız için Gençlik Merkezimizde kurulacak oyuncak toplama merkezine ulaştırmaları. Gereken ilgi ve alakayı gösterecekleri için şimdiden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.