KARAMÜRSELDE KAZA: 2 ÖLÜ, 4 YARALI

KARAMÜRSELDE KAZA: 2 ÖLÜ, 4 YARALI

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi ağır yaralandı.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 03.00 sıralarında Karamürsel'e bağlı Ereğli beldesinde D 130 Karayolu'nda meydana geldi. Karamürsel'den İzmit istikametine seyir halinde olan İ.Ç. yönetimindeki 34 GE 1479 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Karamürsel istikametine seyir halinde olan A.E. yönetimindeki 34 VM 6969 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada araç sürücüsü A.E. çarpmanın etkisi ile aracın camından metrelerce ileriye fırlayarak ağır

yaralandı. Aynı aracın arka koltuğunda oturan ve henüz kimlikleri belirlenemeyen iki kişi ise yanmaya başlayan araçta feci şekilde hayatını kaybetti. Karşı şeride geçen araç sürücüsü İ.Ç., yanında bulunan eşi T.Ç ve kızı E.Ç., ağır yaralı olarak Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Araç içinde sıkışan ve yanarak hayatını kaybeden iki kişi, itfaiye ekipleri tarafından yangının söndürülmesinin ardından sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Cesetler otopsi için İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle D 130 Karayolu yaklaşık 1,5 saat tek şeritten kontrollü olarak verildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.