Kargo çalışanından genç kadına iğrenç taciz!

Kargo çalışanından genç kadına iğrenç taciz!
Güncelleme:

Bir Twitter kullanıcısı genç kadının dün sosyal medyada yaptığı "kargo çalışanı beni taciz etti" paylaşımı ortalığı karıştırdı. Ünlü kargo firması olayla ilgili olarak özür diledi.

Twitter'da Güneş S. adlı kadın evine teslimat getiren bir kargo kuryesinin tacizine maruz bırakıldı. Yaşadığı olayı sosyal medya hesabından duyuran genç kadın firma tarafından kendisine ulaşıldığını ve özür dilendiğini de dile getirdi.

Yaşadığı tacizi sosyal medya hesabından duyuran Güneş S. “Dün evime teslimat getiren kargo kuryesi bugün bana instagramdan beni hatırladın mı? Kapıyı açtınız aklım gitti gibi mesajlar attı. Ev adresimi dairesine kadar bilen bir insanın attığı bu tip mesajlar oldukça tedirgin edici” İfadelerini kullandı.

Maruz bırakıldığı taciz olayının ardından kuryeye kendisini şikayet edeceğini söylediğini bildiren Güneş S.  şöyle konuştu:

“Kendisini şikayet edeceğimi söylediğimde ise beğendiğini söylemek istediğini ve kötü niyetli olmadığını söyledi. Tarafıma gelen paket üzerinden ismimi alıp instagramdan bulup sonrasında da bu tip mesajlar atmak iyi niyetli bir durum olamaz.”

KARGO FİRMASI ÖZÜR DİLEDİ

Maruz kaldığı tacizi duyumasının ardından kargo firması tarafından kendisine ulaşıldığını söyleyen Güneş S. firmanın üzüntülerini ve ilgileneceklerini bildirdiğini kaydetti.

Güneş S. şu ifadeleri kullandı:

“Tarafıma ulaşıldı. Konuyla ilgili üzüntülerini ve ilgileneceklerini bildirdiler. Burada tacizciyi savunan insanların aksine kargo şirketi kendi çalışanının hatasını anlayıp özür diliyor.”

İşte o paylaşımlar:

Kargo çalışanından genç kadına iğrenç taciz! - Resim : 1

Kargo çalışanından genç kadına iğrenç taciz! - Resim : 2