Karmod'dan Yeni Nesil Çelik Ev

Karmod'dan Yeni Nesil Çelik Ev

İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik, depreme dayanıklı ve çevreci konseptiyle öne çıkan yeni nesil çelik evi satışa sundu.Şirket açıklamasına göre, Karmod,...

İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik, depreme dayanıklı ve çevreci konseptiyle öne çıkan yeni nesil çelik evi satışa sundu.

Şirket açıklamasına göre, Karmod, kentsel dönüşümün gündemde olduğu bu dönemde estetik tasarımlı, hızlı kurulumlu, güvenli, ekonomik ve çevre dostu ev üretimine ağırlık veriyor.

Firma, güvenli yapı modeliyle depreme dayanıklı ve dönüşebilir malzeme kullanımıyla çevreci konsepte sahip yeni nesil çelik evin satışına başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, yeni nesil çelik evin tam dönüşümlü hafif çelik malzeme kullanımıyla üretildiğini belirterek, çeliğin yanı sıra yapıda kullanılan diğer malzemelerin de geri dönüşümlü olduğunu vurguladı.

Yeni nesil çelik evin ısı ve ses izolasyonu açısından da iyi bir performansa sahip olduğunu vurgulayan Yüceer, şunları kaydetti:

"Hafif çelik ev klasik ev modellerine göre öne çıkan çok sayıda üstün özelliğe sahip. Çeliğin detay çözümlerine imkan sunan yapısı son derece estetik tasarımlara olanak sağlıyor. Kolon ve kiriş bulunmadığından iç tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanlar oluşuyor. Yeni nesil çelik evlerimiz, çeliğin esnek özelliği ile deprem esnasında bile yüksek güvenlik sağlıyor.

Demonte birleşimli yapı modelinin getirdiği avantajla ev kurulumu çok kısa sürede gerçekleştiriliyor. Fiyat açısından çok ekonomik olan ürünümüz, taşıyıcı yapısının ömrü çok uzun olduğu için kuşaklar boyu güven içinde kullanılabiliyor."