Kaymakam Karaaslan’a Kutlu Doğum Ziyareti

Kaymakam Karaaslan’a Kutlu Doğum Ziyareti

Kutlu Doğum Haftası kutlaması etkinlikleri çerçevesinde Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde kutlama komitesi ve Pazarlar İlçe Müftüsü Mustafa Türköz tarafından...

Kutlu Doğum Haftası kutlaması etkinlikleri çerçevesinde Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde kutlama komitesi ve Pazarlar İlçe Müftüsü Mustafa Türköz tarafından Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan'ı makamında ziyaret edildi.

Kaymakamlık ziyaretinde kutlanacak olan Kutlu Doğum haftası hakkında bilgi veren Müftü Türköz, "1989'dan bu güne 27 yıldır her yıl 14-20 Nisan tarihleri arası Diyanet İşleri Başkanlığımızca "Kutlu Doğum Haftası" olarak kutlanmakta ve her yıl farklı bir tema işlenmektedir. Bu yıl ki temamız ise "Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet" olarak belirlenmiştir Hafta ile ilgili etkinliklerimizi paylaşmak ve bu etkinliklerle ilgili tavsiyelerinizi almak için geldik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim" dedi.

Kaymakam Karaaslan ise, "Güzel bir program, ilçemizin her yerine ve her kesimine ulaşacak bir program, emeği geçen ve geçecek olan herkese teşekkür ediyorum. Allah bugünleri aratmasın. Şahsınızda tüm İslam Aleminin Kutlu Doğum Haftasını kutluyorum" dedi. (MB-EFE)