Kaynanasını Bağlayıp Boğduğu İddia Edilen Gelin Tutuklandı

Kaynanasını Bağlayıp Boğduğu İddia Edilen Gelin Tutuklandı

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, elleri ve kolları bağlanarak eşarpla boğulmuş olarak bulunan yaşlı kadının katil zanlısı olan gelini tutuklandı.

- Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, elleri ve kolları bağlanarak eşarpla boğulmuş olarak bulunan yaşlı kadının katil zanlısı olan gelini tutuklandı.

Geçtiğimiz günlerde Yeni Mahalle Han Sokak’ta oturan 79 yaşındaki Selime Özgül’ün evine gelen oğlu ve komşuları, kapı açılmayınca polis çağırarak içeri polis eşliğinde girmişlerdi. Yaşlı kadının elleri ve ayakları bağlanmış bir şekilde öldürülmüş olarak bulunması, ilçede infiale sebep olmuştu.

Bunun üzerine Bilecik emniyetinin uzman ekipleri ilçede geniş çaplı tahkikat başlattı. Ekipler, kısa sürede sonuca gitti. Elleri ve ayakları bağlandıktan sonra boğularak öldürüldüğü iddia edilen kadının katil zanlısının gelini Fatma Ö. olduğu öğrenildi.

Fatma Ö.’nün vicdan azabına dayanamayarak cinayeti eşine itiraf ettiği sırada evin çevresinde bekleyen polisler feryatları duyup içeri girdi. Kocasının, "Annemi karım öldürmüş" demesi üzerine gözaltına alınan Fatma Ö. suçunu itiraf etti. Fatma Ö, tanımadığı bir şahsın kendisini kayınvalidesinin evine götürdüğünü, ellerini ve ayaklarını bağladığı kayınvalidesini kendi başındaki eşarbı çıkararak boğduğunu itiraf etti. Zanlının bu ifadesi kafaları karıştırırken, polis ikinci şahsın da peşine düştü.