Kayseri Erciyesspor-adanaspor: 2-1 (Özel Maç)

Kayseri Erciyesspor-adanaspor: 2-1 (Özel Maç)

- SÜPER Lig takımı Kayseri Erciyesspor, PTT 1'inci Ligi ekibi Adanaspor'la oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.Atatürk Spor Kompleksi Dış Saha’da 35’er dakikalık 3 devre olarak oynanan maça Kayseri Erciyesspor, ilk yarıya baskılı...

- SÜPER Lig takımı Kayseri Erciyesspor, PTT 1'inci Ligi ekibi Adanaspor'la oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.

Atatürk Spor Kompleksi Dış Saha’da 35’er dakikalık 3 devre olarak oynanan maça Kayseri Erciyesspor, ilk yarıya baskılı başladı. Kayseri Erciyesspor, aradığı golü 35'inci dakikada buldu. Bu dakikada rakip defansın arkasına iyi sarkan ve kaleciyi de çalımlayan Zoua düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0. Karşılaşmanın ilk devresi, Erciyesspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

Maçın ikinci devresinde, her iki takımın ataklarıyla ve daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçti. 72. dakikada gelişen Adanaspor atağında ceza alanında topla buluşan Tiago’nun vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı. Karşılaşmanın üçüncü devresi oynanırken, maçın 85. dakikasında kale önünde topla buluşan Ergin Keleş’in vuruşuyla Adanaspor eşitliği yakaladı: 1-1.

92'nci dakikada gelişen Kayseri Erciyesspor’un atağında ceza alanına topla giren Edinho, düzgün ve sert bir vuruşla takımını öne geçirdi: 2-1.

Karşılaşma, Kayseri Erciyesspor’un 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

FOTOĞRAFLI