Kayseri'deki Fetö/pdy Operasyonu

Kayseri'deki Fetö/pdy Operasyonu

Operasyon kapsamında tutuklanan Hacı ve Memduh Boydak'a, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak'ın başkanlığını yaptığı KAYSO'dan destek açıklaması geldi- Açıklamadan: "Son derece güvendiğimiz Türk adalet mekanizmasının hızlı bir şekil

KAYSERİ (AA) - Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak'ın başkanlığını yürüttüğü Kayseri Sanayi Odası (KAYSO), Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Boydak'a destek açıklaması yaptı.

KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamada, adli makamlarca yürütülen soruşturma kapsamında Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve Holding CEO’su Memduh Boydak‘ın tutuklanmış olmalarının üzüntüyle karşılandığı belirtildi.

Hacı ve Memduh Boydak'ın oda üyesi olduğu, çok sayıda sanayi kuruluşunda yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptıkları kaydedilen açıklamada, "Son derece güvendiğimiz Türk adalet mekanizmasının hızlı bir şekilde işleyişiyle Boydak Holding yöneticilerinin tutukluluk hallerinin kısa sürede sona ereceğini ümit ediyoruz. Kayseri Sanayi Odası olarak şimdiye kadar tüm üyelerimizin yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu olarak temsil etmekte olduğumuz camiamız adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda aramıza döneceklerine olan inancımızı belirtmek istiyoruz" ifadelerine yer verildi.