Kayserideki Kazada Ölenler Toprağa Veriliyor

Kayserideki Kazada Ölenler Toprağa Veriliyor

Kayseri'nin Yahyalı ilçesine bağlı Yeşilköy yakınlarında bir midibüsün baraj gölüne düşmesi sonucu hayatını kaybedenler, toprağa veriliyor.

- Kayseri'nin Yahyalı ilçesine bağlı Yeşilköy yakınlarında bir midibüsün baraj gölüne düşmesi sonucu hayatını kaybedenler, toprağa veriliyor.

Kayseri'de dün meydana gelen kazada hayatını kaybeden Handan Aydın, Sedat Selvi, Serpil Yücetürk, Vedat Ali Gür, Eren Bozkurt ve Sümeyra Bozkurt için, Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde Büyükşehir Belediyesi'ne ait taziye evinin önünde tören düzenlendi. Törene Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, Nevşehir Jandarma Komutanı Jan. Kıd. Albay Dursun Ertuğrul, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, daire müdürleri, belediye başkanları, ölenlerin yakınları, kazada yaralananlar ve vatandaşlar katıldı.

Vali Abdurrahman Savaş, kazadan büyük üzüntü duyduklarını belirterek ölenlerin yakınlarına ve Milli Eğitim camiasına başsağlığı diledi. Soruşturmanın kaza Kayseri il sınırları içinde olduğu için Kayseri Valiliği tarafından yürütüldüğünü belirten Savaş, ''Öğretmenlerimiz, 1 Mayıs resmi tatilini değerlendirmek için kendi inisiyatifleriyle böyle bir gezi düzenlemiş. Kaza bizleri derinden üzdü. Tüm eğitim camiasına başsağlığı diliyorum'' dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat da, ''Hayat böyle bir şey. Ne zaman ne olacağını bilemiyoruz. Gerçekten içimize kor düştü. Eğitim camiamızın başı sağ olsun'' dedi.

Törende konuşan 8. sınıf öğrencisi Kübra Nur Küçük ise gözyaşlarına boğularak hayatını kaybeden öğretmenlerinin kendilerine haklarını helal etmelerini istedi.