Kazı kazan'dan 100 bin TL kazandı ama...

Kazı kazan'dan 100 bin TL kazandı ama...

İzmir'de 'kazı kazan'dan 100 bin TL kazanan adam 100 TL alabildi.

İzmir'in Konak ilçesinde iddialara göre kazı kazandan 100 bin TL kazanan bir kişi, bayi görevlisi tarafından "Bunlara 100 TL'den fazla ikramiye çıkmaz" denilerek dolandırıldı.

 Konak ilçesinde 59 yaşındaki Üzeir İblik, bir bayide kazı kazan oynadı. İddiaya göreoyun sırasında İblik 100 bin TL ikramiye kazandı. Kazandığı kuponu bayiye gösteren İblik parasını istedi. Bayi görevlileri ise "Bunlara 100 TL'den fazla ikramiye çıkmaz" diyerek yaşlı adama 100 TL verdi. 100 lirayı alan Üzeir İblik, daha sonra ise durumdan şüphelenerek Buca Şirinyer'deki bir başka bayiye giderek durumu anlattı.

DUYDUKLARI KARŞISINDA ŞOK OLDU

Görevlilere durumu anlatan Üzeir İblik, dolandırıldığını anlayınca neye uğradığını şaşırdı. Hemen kazı kazan oynadığı bayiye tekrar giden İblik, 100 TL'yi iade edip ikramiye çıkan kazı kazan kuponunu yeniden almak istedi. Bayi görevlisi ise kuponu yırttığını söyleyince yırtık olan kuponu görmekte ısrar etti. Yanıt alamayan İblik, hemen durumu polise bildirdi. Polisler ihbar üzerine geldiklerinde de bayi yetkilisi, İblik'e 100 TL verdiği iddiasını reddetti. Bunun üzerine İblik, bayi görevlisinden şikayetçi olunca H.A. ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.