Kıbrıs otelleri

Kıbrıs otelleri
Güncelleme:

5 yıldızlı otelleri, doğası iklimi ve eğlence mekanlarıyla insan hayatına renk katan bir ada ülkesi olan Kıbrıs’ta gidebileceğiniz ve eğlenebileceğiniz pek çok yerin olduğunu söyleyebiliriz.

İstanbul’dan ister denizden isterseniz havadan ulaşım sağlayabileceğiniz rotada olan Kıbrıs’a gitmek için size binlerce neden sayabiliriz. Ancak buraya gittiğim zaman ilk görmem gereken yer neresidir derseniz Girne kesinlikle sizin için iyi bir tatil merkezi denilebilir. Ancak sizin amacınız birazda kültür turizmiyse o zaman Lefkoşa sokaklarında gezdiğiniz zaman kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Tarih boyunca farklı uygarlıklara ev sahipli yapmış olan Kıbrıs turizm noktasında önemli bir değere sahiptir. Eğer zamanınız genişse ada ülkesini baştan aşağıya karış karış gezmenizi tavsiye ediyorum.  Kıbrıs denildiği zaman akla ilk gelenlerden birisi de tarihe damgasını vurmuş olan şehirlerden Gazi Mağusa olmuştur. kendine tarz bir estetiği olan şehirde dünyanın en ünlü sahillerini de görebilmeniz mümkün. Tabi burada tatil denildiğinde tahmine diyorum ki aklınıza gelen ilk şey deniz oluyor ve iyi bir tatil planlaması yapmakta sizin için önemli. Mekan açısından bakarsak Limak Kıbrıs size tavsiye edilebilir. Lüks oda ve tesisleriyle adını sadece Kıbrıs’tan değil Türkiye’den de duyurmuş olan otelde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız gibi kalitesi de sizi gerçekten tatil yapmış hissettirecektir.

Mekanlardan bahsetmişken devam edelim istiyorum çünkü birbirinden güzel oteller arasında yer alan Cratos otel ismini de geçmek doğru olmayacaktır. Otel tasarımından yola çıkılarak bu ismi almış ve lüksün zarafetin bir örneğin denilebilecek özelliğe sahip. Zaman zaman ünlü sanatçıların sahne aldığı bu otelde eğlence adına casino imkanı da bulunuyor. Oteli kısa süreli olan ziyaretleriniz için tercih edebildiğiniz gibi iyi bir tatil tercih etmek istediğiniz zamanda rezerve edebilirsiniz.  Bir başka seçenek olan Concorde Kıbrıs ise Kıbrıs’ın yenilerinden olmasına karşın deniz manzarası ve konforuyla müşterilerinin dikkatlerini çekmeyi başarmış durumda. Tesise genel olarak baktığımız zaman 8 farklı tipte tasarlanmış olduğunu görüyoruz. Deluxe ve standart oda seçeneği sunarken full pansiyon seçeneği sunan otelde yiyecek ve içecekte bedava.

Etiketler advertorial